Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olaqsporun

Marketing

Crna rotkva i ljepota - Pula

Rotkva i njena ljekovita svojstva










Dating Site: Crna rotkva i ljepota






Nezavisno od Egipta isto takvo ulje su proizvodili stari Kinezi. U prazničnim danima posvećenim Apolonu, Grci su kao dar prinosili, po njihovom shvatanju, tri najvažnija korjenasta ploda — rotkve, cvekle i šargarepe. Ulijte bijelo vino i pustite da alkohol ispari.



crna rotkva i ljepota

Ulijte bijelo vino i pustite da alkohol ispari. Obije vrste mogu praviti teškoće sa varenjem, naročito osetljivim osobama, pa ih treba što sitnije narendati i pripremiti pred sam obrok, kako stajanjem ne bi izgubile ljekovite sastojke. Ulijte bijelo vino i pustite da alkohol ispari. Ljekovita svojstva rotkve Sok rotkve se odavno smatrao ljekovitim, a ljekari ga duže vrijeme koriste za pravilno funkcionisanje crijeva, jačanje kose i protiv kašlja.



crna rotkva i ljepota

Gusta juha od crne rotkve i krumpira - Nezavisno od Egipta isto takvo ulje su proizvodili stari Kinezi. No, manje je poznato kako kulinarske metode poput pirjanja, kuhanja i pečenja daju sasvim novu dimenziju ovoj zanemarenoj namirnici.



crna rotkva i ljepota

Crna rotkva na našim je jelovnicima najčešće prisutna u hladnim mjesecima i to u sirovom obliku, većinom kao sastavni dio salata. No, manje je poznato kako kulinarske metode poput pirjanja, kuhanja i pečenja daju sasvim novu dimenziju ovoj zanemarenoj namirnici. Predlažemo vam da isprobate naš recept za pripremu guste juhe od crne crna i krumpira. Krumpir i crnu rotku očistite, ogulite i rotkvs na manje kockice. Na zagrijanom maslinovom ulju popržite sitno nasjeckani luk i češnjak, dok ne omekša. Dodajte krumpir i sotirajte nekoliko minuta. Ulijte bijelo vino i pustite da alkohol ispari. Dodajte vrući povrtni temeljac i kuhajte dok krumpir ne omekša. Zatim dodajte crnu rotkvu i kuhajte još 5 minuta. Dodajte grčki tip jogurta i kuhajte još nekoliko minuta. Posolite i popaprite po ljepota />Gustu juhu od crne rotkve i rotkva poslužite s prepečenim kruhom.



MED OD BUNDEVE -PRAVI MELEM ZA VAŠU JETRU:KAKO GA NAPRAVITI...
Gustu juhu od crne rotkve i krumpira poslužite s prepečenim kruhom. Ulijte bijelo vino i pustite da alkohol ispari. Nezavisno od Egipta isto takvo ulje su proizvodili stari Kinezi. Dodajte krumpir i sotirajte nekoliko minuta. Veoma je efikasna protiv infekcija, a najdelotvornija je kod problema sa jetrom i žuči. Posolite i popaprite po ukusu. U Rusiji su pravili lijek tako što bi izdubili sredinu rotkve, napunili je medom, a zatim kada bi se stvorio slatki sok to bi se davalo bolesniku. Predlažemo vam da isprobate naš recept za pripremu guste juhe od crne rotkve i krumpira.

[Oq significa dating|Oglasi opustajuce masaze|Bosna sex chat]








Post je objavljen 16.01.2019. u 01:55 sati.