Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agabnasi

Marketing

Najbolje fore za zajebanciju - Pronađite djevojku

STOP!










Click here: Najbolje fore za zajebanciju






Koje su ti bile druge dve želje? Osim, jasno, ukoliko je nečiji vjerski osjećaj vrjedniji i bolji od drugog, i ako je nečija vjera zaštićenija od nečije inteligencije. Muskarac za sankom umace vrh prsta u svoje pice i brise ga o rukav zene s kojom razgovara i kaze Sta kazes na to da te odvedem kuci, da skines sa sebe tu mokru odjecu:?



najbolje fore za zajebanciju

Reci mi matori, gde su bile najbolje pičke u Kraljevini SHS, na pravima ili na medicini? Duhovito muvanje otkriva muškarca sa samopouzdanjem, a žene vole upravo takve. Ne želite da saznate koliko su u stanju da razjape vilicu da bi vas fino istranžirale. Kreirani su tako da ih bilo kada i bilo gde mozes ubaciti u razgovor, niko nikad nece primetiti da ih nisi tamo na licu mesta izmislio i pustice te da je zacaras sve do KREVETA, mada ipak bi rekao, da ce Te na kraju ona strpati u krevet:- kako da zavedes ribe na internetu, na chatovima?



najbolje fore za zajebanciju

SMS zafrkancije - Nikada vise neces imati problema sa devojkama.



najbolje fore za zajebanciju

Izgubio sam se u tvojim ocima. Ti: izgledas kao moja druga devojka. Ona: A koliko si to imao devojaka do sada? Cuo sam da sex ubija, da li zelis da umres srecna? Izvini, ja sam novi u gradu, hoces mi reci gde stanujes? Eh što nisam tvoja suza, pa da se rodim u tvojim ocima, zivim na tvome licu i umrem ti na usnama. Ja se tebi svidjam a ti meni? Sigurno je lijepo biti na tvome mjestu dok me gledas? Da li ti imas neke veze sa teroristima. Kad bi te probao bio bi mi secer ljut….. Jel si ti rodjena u bobonjeri pa si tako slatka?



Zezanje na času.flv
Ili moras da popijes jos neko pice? Da klasicni komplimenti ne vode nigde. Nije po zakonu da izgledas taaakkko dobro. Pa jebote… Čekaj da ti objasnimo. Da, na mogucu najprivlacniju, koju si ikad video! Svih tih sedam godina, svake noći po ponoći u dva sata zvao bi iz kafane moj drug Kožo: ne pita mazgov ni spavam li, ni radim li, ni čitam li, ni jebem li ga šta sve već ljudi u dva poslije ponoći rade, nego da čujem, kaže, vic, kad su ono Mujo i Suljo. Veruješ li u seks pre prvog sastanka? Zadnju kurvu si platio markama. Ako nosi majicu na kojoj je nesto ispisano upitaj je: Da li mogu da procitam dodirom sta pise na tvojoj majici? Ali dobro: za ovaj kratki ogled posve je zapravo nevažno što je riječ o vjerskim osjećajima, jer moglo je — kao što je u mojoj lutalačkoj karijeri počesto znalo biti — bilo što drugo.

[Uprava za indirektno / neizravno oporezivanje BiH|Veza, ljubav, brak|Partnerzona hr]








Post je objavljen 15.01.2019. u 06:15 sati.