Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Najslađe buđenje

Još snena osjetila je slatko meškoljenje ispod pokrivača. Lijeno je zavukla ruke ispod i nježno je milovala njegovu glavu koja se sve više spuštala prema njenim preponama. Svaki njegov poljubac bio je lagan i nježan kao leptirov dodir.

Njegove tople i nemirne ruke osjećala je po cijelom svom tijelu...osjetila ih je na bokovima, klizile niz butina prema sredini i odjednom kao nekim čudom osjetila ih je na svojim grudima. Iako još snena potpuno se prepustila njegovim dodirima i poljupcima.



Bila je spremna dovršiti tu njegovu igru izazivanja i strasti. Zatvorenih očiju besramno je gurala njegovu glavu svom izvoru strasti drhteći od uzbuđenja. Upravo je to željela. Lagano je miješala bokovima ne ispuštajući njegovu kosu koja se lagano ispreplitala kroz njene prste u zanosu i čežnje onog najvećeg i najslađeg vrhunca.

Njeni uzdasi su bili sve dublji i glasniji, bio je trenutak svemirske sreće, strasti i ljubavi. Luna, ta radoznala nebeska lampa, bila je svjedok rađanja nove zvijezde u njihovim tijelima i mislima koje stvaraju samo zaljubljeni.



Post je objavljen 14.01.2019. u 19:52 sati.