Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nuimimesta

Marketing

Grupnjak sa matorcima: Nabijaj me jače, nabij mi se jače... - Datiranje za seks










Click here: Grupnjak sa matorcima: Nabijaj me jače, nabij mi se jače...






Ali sam i gledao dalje kako hoda i njiše samo dupetom u nekoj laganoj haljini. Kaj to nije super? «Kaj ti je to?





Robert se sasvim drugačije ponašao kada oca nije bilo kući. Zaklopila sam oči i suho dahtala masturbirajući mu predivan, predivan…najljepši…sinov penis. Nek ti bude, skinu ću se, al da se nisi usudio ni zucnuti o svršavanju!





- Kao da se radi o onima na licu, Jadranka je osjetila kako joj rezanci super svježe sperme ulaze u usta maternice. Mikrovalna je zazvonila i moji sinovi su ušli.





Te sam večeri došla umorna i smrznuta, u seksi vunenoj vestici crvene boje, iz koje su moje grudi prštale napolje, i kožnoj mini suknji, ispod koje su bile mrežaste čarape bez gaćica kao da govore: oslobodila je put, uzmi ju sto pre… Oko vrata, golicalo me lijino krzno s moje bunde i dodatno palilo; strastveno sam se vlažila već od same pomisli kako se idem jebati u grupnjaku sa starijom gospođom i dva malo jača, jebeno fino dlakava matorca… Kako bi me ugrejali, obojica su skočila na mene te mi stali izlevati obilne količine sline po mojem licu, vratu, pazuhama, sisama… Krzno se lepilo po mojem zaslinjenom telu, a bradavice su toliko nabrekle da su htele iz vestice iskočiti napolje…. Gospođu je, pak, najviše interesovala moja fino dlakava pička što je bio uslov za susret — fino dlakava, zarasla pička- inače ništa od susreta s matorcima u grupnjaku, a dok sam puštala dlačice osecala sam se sve vise napaljenom… zamišljala sam te dlakave matorce ispod mene, na meni, oko mene, svugde…. Sada sam se u tome svemu našla… Gospođa mi je već fino polizala pičkicu, oduševljena i iznenađena jer nije bilo gaćica, a muški deo ekipe skoncentrirao se na svoje zadovoljstvo: gurali su mi u usta svoje male debele i dlakave kurce, govoreći mi: puši ih kučko!! Ako znaš da izgledaš ko kučka, valda znaš i sve ostalo ko kučka činiti… Kako su mi usta bila buna kuraca i dlakavih jaja, samo sam oduševljeno stenjala: aha, aha, aaaaaa, Ahaa …. Uživala sam dok se njih troje borilo da uzmu sto vise od moga golog tela u mrežastim čarapama s rupom na pički…. Čiko koji je napunio gospođu počeo je da liže i siše tu spermu iz moje pičkice, govoreći mi: u kako slatka mala, dlakava, preeeepuna pičkica…. Gospođa mu se pridružila, glasno stenjući, jer je svoju pičku ostavila na mojim ustima…. Gospodin koji je mene napunio, gurnuo joj je kurčinu u napaljenu pičku te su se trljali o moje lice: ona vrelom pičkom, a on velikim dlakavim jajima…. Sto je više uživala, gospođa je sve bolje lizala moju pičku, a gospodin koji je svršio u nju nabio mi je svoju kurčinu, vičući mi perverzije tipa: zločesta devojčica, devojčica postala kurva, Dat će tebi deda po guzi, a i po piiiičkiiiii…. Napunio me žestoko, urlao je glasno….




Gle ga kak je brzo reagirao, ahahaha! «Čim ti otac ode na posao…» Kurac mu se smjesta ukrutio. I stvarno ima ekstra tjelo i dobre noge. », mladić se zaderao na oca. Dolje nije brijala samo usku tamnu traku, široku kao klitić, ispod kojeg su nabreklo visile usmine.

[Pravila flertovanja putem SMS poruka| AGENCIJA ZA BRAČNO POSREDOVANJE SAMANTA|Mlade klinke]








Post je objavljen 14.01.2019. u 17:18 sati.