Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/corconsregu

Marketing

Prekid veze sanjarica - Stranica za upoznavanje

Net.hr










Click here: Prekid veze sanjarica






Sanjati krv u toku tuče. Dobro razmisli gdje ćeš ju zakopati. Ovakav san znak je sukoba između porodice ili prijatelja, a može biti i znak predstojećih teškoća u životu. Nije te pozvao nekoliko dana.



prekid veze sanjarica

Prekid veze: Djevice će se truditi kad shvate da ih ostavljate, tražit će novu priliku i neće im biti jasno, zašto. Plači u sobi, plači u krevetu, isplači se prijateljici na ramenu, zaplači na nastavi, na predavanju, u liftu, u trgovini dok čekaš u redu na blagajni. Ukoliko ste sanjali krv koja se zgrušala po vama, san može biti najava neke bolesti ili problema sa zdravljem.



prekid veze sanjarica

Net.hr - Sanjati da vaš bivši dečko pokušava da priča sa vama.



prekid veze sanjarica

Složićete se da prevara bilo koje vrste nije ni najmanje prijatna. Zato, ukoliko ste čak i sanjali da ste prevareni, sigurno ste proživeli neprijatne emocije u tom snu. Ipak, ono što je potrebno da znate, jeste da snovi o prevarama, zapravo sa sobom nose duboke poruke koje vaša podsvest želi da prenese vašoj svesti. Šta znači sanjati prevaru? Sanjati prevaru u vidu izdaje ili obmane od strane prijatelja ili druge vama poznate osobe: Ukoliko ste sanjali da vas je prijatelj ili neka druga vama poznata osoba prevarila, tako što vas je izdala ili obmanula, to znači da se na javi podsvesno bojite njenih namera i da niste u potpunosti sigurni koliko je ta osoba iskrena prema vama. Sanjati prevaru u vidu izdaje ili obmane koju ste vi izvršili prema prijatelju ili drugoj vama poznatoj osobi: Ako ste sanjali da ste prevarili prijatelja ili neku vama poznatu osobu, tako što ste je izdali ili obmanuli, to znači da vas grize savest na javi i da se kajete zbog nekih svojih postupaka koje ste prema toj osobi učinili. Sanjati prevaru od strane partnera: Ukoliko ste sanjali da vas je partner prevario, to znači da vam vaša podsvest prenosi poruke o strahovima koje ste u svesnom stanju potisnuli. Neretko, osobe koje sumnjaju u vernost svog partnera, sanjaju upravo kako ih partner vara. Takođe, ovakve snove mogu imati i osobe koje su same u realnosti neverne i koje ne bi volele da im partner uzvrati istom merom. Drugim rečima, ono što ste svesni da vi činite partneru, kroz vašu podsvest može se reflektovati na vaš san. Sanjati da ste prevarili partnera: Ako ste sanjali da ste prevarili partnera, to može biti refleksija vaše zarobljenosti u jednoličnost partnerskog odnosa. Sa druge strane, ovakav san može biti i posledica vaše griže savesti koju osećate zbog emotivne udaljenosti od partnera, koju ste vi inicirali. Ovakav san, može biti i posledica vaše potrebe da se partneru osvetite zbog nečega što je u realnosti prema vama učinio, a zbog čega vi niste zadovoljni. Drugim rečima, vaša podsvesna potreba da na neki način povredite partnera, može se ispoljiti kroz san o tome kako ga varate. Sanjati da ste svedok tuđe prevare:.



Kako prevazići raskid veze!
Ako ipak je neizbježan, tada to upakirajte kao da je to zajednička odluka. Za muškarce koji sanjaju krv, san može označavati njihov strah od ženskog tela ili seksa, ili čak i želju da nekog fizički napadnu. Različitosti najčešće postaju razlog za svađu i međusobno nerviranje, a time i uzrok prekida. Sanjati da se radujete zbog rastanka Kada se u snu radujete zbog rastanka, to ukazuje da ste bili u zabludi. San može biti i posledica nerazjašnjenih emocija ili odnosa ka toj osobi ili čestog razmišljanja o njoj. Nesvjestica u snu signalizira da niste sposobni svjesno se suočiti s pitanjima i problemima koja se javljaju u posljednje vrijeme. Ako ste sanjali da ste se povredili kad ste se sapleli o kamen, takav san može da ukazuje da će vas neka uticajna osoba sprečiti da uspete. Motivi su različiti, ali ipak postoje neke zajedničke crte, pokazuje istraživanje provedeno na iskustvima 4000 novopečenih samaca - svaka treća veza prekida se zbog različitosti, a svaka peta zbog prevare. Sanjati krv u toku tuče. Mogu da budu melaholični, zastrašujući, uzbudljivi, seksualni, avanturistički itd. Ako ste sanjali neko polje u potpunosti prekriveno velikim kamenjem, takav san može da označava da ćete morati da platite za svoje greške.

[Vip chat room msp|Pornići hrvatski|Danijela martinović ide mi]








Post je objavljen 14.01.2019. u 15:31 sati.