Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trasersuima

Marketing

Prijateljstvo nakon prekida - Pravi datiranje

Situacije u kojima nije loše prekinuti prijateljstvo










Click here: Prijateljstvo nakon prekida






Dok ste pod dojmom prekida ne možete razmišljati racionalno. Ukoliko je u pitanju samo prijateljski odnos onda možeš poslati zahtjev za prijateljstvom, no, ukoliko prevladava ovo drugo, zanima te da li ima nekog novog i tko je to, radije nemoj slati zahtjev. Naravno, treba ostati u prijateljskim odnosima kad god je to moguće, no nakon potrebno je ponovno definirati vaš odnos kako ne bi došlo do zabune u komunikaciji.



Prijateljstvo nakon prekida

Nemoj prestati raditi ono što voliš. Tako možete samo produžiti patnju. Oduprite se porivu da okrenete njezin broj, ne tražite njegove statuse na Facebooku - tako nikad nećete krenuti dalje.



Prijateljstvo nakon prekida

Situacije u kojima nije loše prekinuti prijateljstvo - Sa nekom sam prekinuo zbog daljine, sa nekom zbog nedostatka vremena, uglavnom nikada nisam imao neki težak prekid, zbog čega bi poslije mrzili jedno drugo.



Prijateljstvo nakon prekida

Jedno razdoblje vašeg života bili ste sve na svijetu jedno drugom. Dijelili ste sve, najdublje tajne, sreću ljubav... A onda je nešto krenulo po krivu i osoba s kojom ste dijelili dane sada više nije kraj vas. Nakon prekida veze jedan od partnera teže se hvata u koštac s nastalom situacijom i teže ide dalje. No, nije rijetko da bivši ljubavnici, partneri nakon nekog vremena budu prijatelji. Ako ste imali strastvenu vezu koja je okončana na ružan način, teško ćete ostati prijatelji nakon toga, a možda je i bolje tako. Prekinuli ste s razlogom i vjerojatno je bolje da je ta osoba sada dalje od vas. Međutim, u slučajevima kada ste nakon veze ostali u okruženju sa zajedničkim prijateljima, gotovo je nemoguće ostati odsječen potpuno od bivšeg partnera i prijašnjeg života. Ako ste prije veze bili poslovni kolege, vjerojatno neće mijenjati posao samo da biste se udaljili od bivšeg partnera. Ako želite ostati u dobrim odnosima i nakon prekida veze, ključno je ne tražiti nastavak odnosa odmah nakon prekida. Strasti se moraju slegnuti, morate se pomiriti s novom situacijom i biti sigurni da možete gledati vašeg bivšeg partnera s nekim novom ljubavi. Postoji mnogo čimbenika koji utječu na to, a ako vi to zaista želite onda se prema bivšoj ljubavi i ponašajte kao prijatelj. Zaboravite da ste u prošlosti izmjenjivali mnogo više od prijateljskih savjeta. Prijatelji eventualno mogu ostati osobe koje su bile u nekoj površnoj vezi ili braku gdje je svako radio šta hoće i švrljao sa strane. Kod takvog prekida jedino niko nije povrijeđen. Takve veze brakovi su mahom kod estradnjaka ili poznatih osoba. Nakon prekida oboje nemaju problema u pronalasku drugog partnera pa nema ni toliko gorčine. Valja naglasiti da su danas žene puno više u situaciji da varaju muške, jer zbog politike naših nesretnih vladajućih garnitura kroz zadnjih 25 godina iselilo se na stotine tisuća djevojaka u inozemstvo i mahom se poudale tamo ili na neki drugi način zbližile sa strancima.



Muškarci nikada ne prebole raskid
Mnogi se tako pripremaju za ono za što su svjesni da slijedi - za kraj. Ako je komunikacija s bivšim ipak neizbježna na primjer morate uzeti svoje stvari koje su ostale kod njega u stanu, ili se želite raspitati o njegovom prijatelju koji je bio bolestan dok ste bili zajedno , dobro razmislite kako ćete pisati poruke i izbjeći daljnje komplikacije. Ponovno prijateljstvo s bivšim na facebooku? No, u obje situacije to žele značajno češće nego muškarci. Ne trudite se sačuvati prijateljstvo s bivšim. Kako biste našli 'pravu osobu', prvo trebati pustiti 'krivu osobu' Put je završen kada je cilj postignut. Sad kad razmišljam o tome pitam se koliki sam to prag tolerancije imala i zbog čega? Kad nakon dugo vremena budete gledali na 'taj' prekid shvatit ćete zapravo koliko ste ojačali i sazreli. Za to postoje prijatelji, obitelj ili dnevnik.

[Seks i grad|Aplikacija viber prestala sa radom|Pornostranice]








Post je objavljen 14.01.2019. u 10:42 sati.