Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

otkud ti u snovima

Danas ćemo imat vježbu, nismo odavno, jel tako, a najbolje je kad vježbamo, onda podižemo psihofizičku spremnost na zavidni nivo, tako da nam oni manje izvježbani mogu zavidit.

Vježbat ćemo izvanredne postupke za slučaj da nešto sanjamo.
Zašto pitat će neko neuk, zato da nan se ne bi dogodilo, da nas dok spavamo napanu žirafe ka onu smotanu Smjehuljicu, ili ne daj bože kakav vepar, ili dinosaVurus.
Kad se tako nešto dogodi važno je znat kud sa sobom, i nikako ne slušat Sarah Be, koja je rekla smjehuljici da zajaši žirafu, u tin situVacijama nikako ne smimo pričat sa Sarah Be, ni bilo kin neozbiljnin, sa povijesti uživanja u opijatima, i jahanja po zmajovin.
Inače Smjehuljica je u toj situVaciji tribala skinit kufer sa ormara, jer sva imalo upućen zna da žirafa znači putovanje, ili selidbu.
Mi ćemo za vježbu izabrat nešto drugo, jer nismo maniti pa da sanjamo žirafe, vježbat ćemo sa onin šta nan prvo padne na pamet kad pogledamo blog, sa kokoši.
Daklen ključno je prije nego pođemo leć, ponit sa sobon zeru kukuruza, dvi šake okoprilike, i stavit to na kantunal, između lampe i mobitela, pazeć pri tom da prvo ide mobitel pa kukuruz pa onda lampa, jer ako je raspored drugačiji onda ćemo razbit lampu, pa ćemo morat mest caklo.
Kukuruz nan triba jer ako sanjamo mršavu kokoš, to znači da ćemo se osramotit, ka šta neki blogeri stalno radu, jer su neuki i smanjene enteligencije, pa ćemo ako nan se kokoš učini mršava, odma je naranit onin kukuruzon, umisto da laprdamo brez veze, ka neki.
Oni rijetki blogeri kojima ona stvar još funcijonira tribaju sa sobon ponit i paket jaja, jer ako sanjamo kokoš sa jajin, onda to znači da će blogerican padat mudante, čin nas vidu na naslovnici, bilo bi poželjno da jaja budu ona xxl od kunu i četrdeset, komad, jer brzina padanja mudanti je proporcijonalna veličini jaja, ne vaših nego kokošiji.
Uputno bi bilo nabavit i frižiderić neki portabl, za držat jaja u njemu, jer nikad se ne zna kad će van kokoš doć u snove, a ne bi bilo lipo da van se jaja usmrdu dok je čekate, ne vaša, nego od kokoši.
Ako kojin slučajon sanjate debelu kokoš, morete odma ić na frizuru, i kupit novu veštu, i šondule sa švarovski kristalima, jer ćete doživit neku počast, more bit da ćete imat promociju diplome šta ste je kupili, ili tako nešto.
Ako sanjate očerupanu kokoš, to znači da će budale, po blogu širit o vama neistine, objede i laži, ili ćete dobit emajl, u kojon će iste te budale, govorit protiv popularnog blogera, ne obazirite se prikoviše, jer to iz nji progovara, zavist i zloba potaknuta saznanjem da nikad neće postat top blogeri.

Eto sad moremo započet s vježbom.
Oslobodite svoj duh, pustite ga da ka nestašno kozle skakuće po zelenin livadaman snova, i ponavljajte, meni se spava, meni se spava, moji kapci su teški.
Ommmmmmm
Ommmmmmm
Ommmmmmm



Post je objavljen 14.01.2019. u 09:31 sati.