Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dtotcentidi

Marketing

Osjecaj poslije prvog sexa - Datiranje za seks

Kako se nakon prvog seksa osjećaju žene, a kako muškarci










Click here: Osjecaj poslije prvog sexa






Problem se tice mog muza koji ima stalne tegobe, probao je i prirodnu medicinu ali nista do sada nije pomoglo. Cupanje,vristanje i sta sve vec nisam probala da mi bude lakse. Cinjenica je bila da je sve sta je privatizirano, likvidirino, bankrotirano - TREBALO!!



osjecaj poslije prvog sexa

Pozvonili smo i usli, u gajbi je bilo neko drustvo,3 klinke i 6 momaka, nisu mogli imati vise od 16, 17 godina. Kako ti ono kazes? Da svi akteri budu srećni i zadovoljni, da se niko ne pobuni, da niko ništa ne primjeti... Ponekad upravo ovi snovi otkrivaju djevojkama orgazam.



osjecaj poslije prvog sexa

Kako se nakon prvog seksa osjećaju žene, a kako muškarci - I naravno odmah 5min poslije probijanja vodenjaka nastupili su trudovi. Šuga se leči Gamex gelom ili emulzijom i emulzijom benzil benzoata.



osjecaj poslije prvog sexa

Stalno mi u glavi kao da je šav a ja sam operisao laparaskopski i koliko znam da tu nema šav već se ubaci samo mrežica koja treba da zarasta u tkivo. Kad sam rekao doktoru on kaže da je tu kraj mrežice-al jos je tad bilo natečeno pa se nije toliko moglo napipati i bio mi je otok i oko desnog testisa-sad se povuklo. Ima li neko iskustvo slicno molio bih da mi napise. Testis mi je dosta osetljiv na dodir al ne bolan i uglavno podignut vise nego ranije a zila od masta bruha do njega malo tvrdja i osetljiva na dodire. Dali ti je doktor rekao dokle je ta mrezica-osecas li da postoji ili ne? Hvala ti na odgovorima-pozdrav doktor mi je rekao da je sasvim normalno da testis malo natekne i ta zila koja ide do njega. Imam vec duze bolove u tim zilama koje idu do testisa narocito levog,pa uretri ,pa prostati,preponama itd. Jos davno mi je urolog u NS ustanovio da su mi ti kanali i sa leve tamo vise i sa desne strane malko vise prosireni i da bi trebao da operisem da se ti kanali zatvore jer mi je pocela preponska kila i i da su svi bolovi od toga. Nisam operisao jer sam imao puno obaveza na poslu koji mi jako zavisi od fizickog zdravlja tako da nisam obavio tu operaciju. Od kako zivim u CH bio sam na puno istrazivanja i konacno sam dosao do urologa cekao sam 3 meseca ustanovili su da nemam nikakve poremecaje sa kilom i da bi bilo jako pogresno da to operisem bez potrebe jer samo mogu da nesto povrede i da se zakomplikuje -oni su mi to objasnili da je kod nekih ljudi tako normalno da imaju prosirene te otvore. Ove sve bolove jos istrazujem ali uspeli su da otkriju da imam hronican prostatitis i upalu uretre kao i epididimisa sve se upalilo jer sam dugo cekao tj. Konacno sam poceo da se lecim Tavanic-om antibiotikom 4 nedelje i sada sam na pola terapije i mnogo mi je bolje ali ne sasvim. Moram da pojasnim da nekakve bolove imam vec vise od 4 godine ali jako pojacane 2 puta u hitnu pomoc vec malko vise od 4 meseca. Zelim Vam svima da otkrijete te proklete bolesti koje ne ostavljaju tragove u krvi ,urinu i etc. Inace ,meni su pronasli u urinu posle masiranja prostate najbolniji pregled mada sam prosao razne bas bas bas razne. Svima zelim brzo ozdravljenje kao i sebi naravno. Ziveli SVE JE BILO OK NAKON LAPARASKOPSKE OPERACIJE I NA KONTROLI POSLE MESEC DANA AL POSLE TOGA SAM BIO PREHLADJEN I KASLJAO I POCEO OSECATI BOL U PREPONI MALO NIZE PREMA NOZI-PA SAD PRITISKAM RUKOM KAD KASLJEM KAO I PRE OPERACIJE. MOZE LI MI NEKO RECI NESTO O OVOME.



The Room 2003 (8 subs)
SUVA KOZA LICA Kada primjetite da vasem licu ne prija obican sapun, sto je uobicajno kod suve koze napravite sami sljedecu masku, zamjenu za sapun. Nije ni slutila sta ce je snaci. Drugo, ako su odstranjeni jajnici, androgeni iz ovarijuma, hormoni koji utiču na seksualnost, znatno su sniženi i u mnogome smanjuju seksualni doživljaj. Ako se nepravilno krvavljenje nastavi, naročito kod žena starijih od četrdeset godina treba uraditi biopsiju endometrijuma. Vrlo zanimljiva tema-barem meni. Lijek koji popravlja krvnu sliku i jaca imunitet su sokovi od Rudolfa Brojsa - BIOTA a ima 5 sastojaka : cvekla, mrkva, krompir,celer i rotkva.

[Tinder ili badoo iskustva|Sta je badoo aplikacija|Katolički portal za upoznavanje]








Post je objavljen 14.01.2019. u 08:23 sati.