Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bestsotyju

Marketing

Severina silikoni - Datiranje za seks

Zabava










Click here: Severina silikoni






Svima nam je uljepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i jako slatka. Među njima je i Adela Mahmutović, bivša uspješna modna dizajnerica, danas uspješna ekonomistica. Refren Seka Sablić: Hajde sad, dodirni me Kao lutku skini me Hajde sad bez panike Daj malo plastike Oduvijek si to htio, Savršeni svaki dio, Tvoja ikona na slikama Kada sam u štiklama When He Loved Me When somebody loved me, everything was beautiful Every hour we spent together lives within my heart And when he was sad, I was there to dry his tears And when he was happy, so was I When he loved me Through the summer and the fall, we had each other, that was all Just he and I together, like it was meant to be And when he was lonely, I was there to comfort him And I knew that he loved me So the years went by, I stayed the same But he began to drift away, I was left alone Still I waited for the day, when he'd say 'I will always love you' Lonely and forgotten, never thought he'd look my way And he smiled at me and held me, just like he used to do Like he loved me, when he loved me When somebody loved me, everything was beautiful Every hour we spent together lives within my heart When he loved me. Žene su se izborile za svoje silikone i da budu lijepe napokon!



severina silikoni

I, eto, njih tri, sve različite generacije, na jednom mestu! Tu spada i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vježbanje, solarij, dijete. Nova Severinina pjesma ''Silikoni'' uzburkat će duhove cijelog Balkana. Prirodno sam uvijek bila dobro stavljena u svim dijelovima.



severina silikoni

Severina Silikoni Free Mp3 Download - Popravit će vam dan i u vama stvoriti osjećaj da ste savršeni.



severina silikoni

Nova Severinina pjesma ''Silikoni'' uzburkat će duhove cijelog Balkana. Naime, Seve je javno progovorila o estetskim operacijama. Je li povećala usne, stavila silikonske implantate u grudi ili pak zategnula lice, teme su to o kojima su mnogi pričali i nagađali koliko u tome ima istine. No, zapravo, baš ta tema je Severini najmanje zanimljiva. Prirodno sam uvijek bila dobro stavljena u svim dijelovima. Imaš šta za pokazat! Imam šta za pokazat, da! Neki tvrde kako Severina svoj dobar izgled može zahvaliti estetskim popravcima u operacijskim salama. To je kao da te netko pita za popravljanje zubi. Žene su se izborile za svoje silikone i da budu lijepe napokon! Upravo će 'Silikone' Severina izbaciti za tri tjedna. Riječ je o u kojem se za potrebe tog videospota pridružila i srbijanska glumačka legenda, Seka Sablić koja ne skriva da je otišla pod nož. Voljeli vi plastične ljepotice ili ne, čini se da će Severinini ''Silikoni'' podignuti prašinu u medijskom prostoru cijelog Balkana. A Severina je za kraj poručila kako žene imaju pravo pokazati što god žele. Samo mislite svojom glavom, nemojte da vašom glavom misli drugi ili država! Pa ako i žena poželi stavit silikone. Nek stavlja, nek trpa, šta god, samo da bude njena želja. Što uostalom kaže i pjesma, sve i da sam 'ravna kao daska, tebi sviđam se'. Što ja nisam nikad bila, zaključila je Severina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte.



Maca Diskrecija - Silikoni (Mocni program)
Stih 'ti ih nisi ni kupio' pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim tijelom radi što je nju volja. Među njima je i Adela Mahmutović, bivša uspješna modna dizajnerica, danas uspješna ekonomistica. Imam šta za pokazat, da! Please Note: Before downloading you can preview any song by mouse over the Play button and click Play or Click to Download button to download hd quality mp3 files. Severina ne želi da se na tu pesmu gleda površno, već ima dublju poruku. Što ja nisam nikad bila, zaključila je Severina. Takođe je zabranjeno koristiti programe za djelimično ili kompletno kopiranje stranica Tekstovi. Nije ovo parodija, ovo je novi naraštaj zaraze i brutalnosti koji se nameće vašim djevojčicama…degutantno i odvratno…Ima li više vrijednosti u našem društvu? IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte.

[Lejla Brčaninović (@Lbrcaninovic) on Twitter|Srodne duse knjiga pdf|Ljubavne price]








Post je objavljen 13.01.2019. u 17:15 sati.