Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sulibteuhou

Marketing

Kako zavesti curu preko facebooka - Pronađite djevojku

17 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa










Click here: Kako zavesti curu preko facebooka






Budi spreman osvojiti curu u svakom trenutku. Dakle uzmen broj i danas smo se kuckali nesto i ja joj kazem da mi se svidja. U takvom slučaju je najbolje da devojku pozovete da odete na piće neobavezno da se ispričate i slično, ili da uklopite nekako ako imate zajedničko društvo da svi zajedno izadjete negde.



kako zavesti curu preko facebooka

Naravno, ne kažemo da ne možete pričati o toj novoj igrici. Isto tako, uradi nešto romantično kada ona to najmanje očekuje. Ako i ona kaže da se vi njoj dopadate ili prihvati taj poljubac, u jako dobroj ste situaciji. Ništa drugo vam ni ne treba!



kako zavesti curu preko facebooka

17 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa - Možda ste pametni kao Sheldon iz Teorije velikog praska ali to je neće impresionirati.



kako zavesti curu preko facebooka

Flertovanje mora biti zabavno i opušteno, a ovo je najkraći vodič za osvajanje cura! Ključ osvajanja ležu u samopouzdanju! Postoji trik kako to postići i raditi na svoj samopouzdanju. Svako jutro kad stanete pred ogledalo vježbajte i sviđajte se samom sebi. Reci 'pravi sam frajer i svim curama se sviđam! Možda vam sam zvuči blesavo, ali tu metodu samoljubljenja priznaju i ugledni psiholozi i liječnici. Prije nego li krenete u osvajanje, provjerite da je cura na koju ste bacili oko slobodna. Sigurno se ne bi htjeli naći u neugodnoj situaciji s njenim dečkom. A kad usvojite prva dva koraka i nađete djevojku, izvedite ju na mjesto gdje će uživati. Ako ne znate kako jo prići i nemate neku 'šablonu' s upadima, budite prirodni i svoji bez glume. Fraze poput 'Joj mala vjerojatno si jako umorna jer mi se cijeli dan vrtiš po glavi' ne pale! Dajte joj do znanja što želite i koje su vam namjere s njom. No, nemojte ostati razočarani ako ne uspijete u svom naumu te joj ostavite prostora, možda se predomisli. I za kraj, ali ne manje važno. Budi pristojni i budite gentleman. Ako vas cura odbije nemojte odmah psovati i vrijeđat se jer će te tako izgubiti svaku šansu. Curu uvijek možete osvojiti lijepom riječju, čokoladom ili cvijetom. Važno je pokazati da vam je stalo, a ostalo će doći samo od sebe.



Prankam curu koja mi se sviđa pjesmom SARS - Klinka!
Ne želite da ostavite utisak kod nje da ste neki njanjavac koji samo kuka i žali se. Što više saznajete o njoj, više ćete moći da se prilagodite sebe i svoju priču njenim željama tako da joj se dopadne i da je zainteresujete za sebe. Ona je godinu dana starija od mene i zato me strah pric sam ja 1. Navodno ona se zaljubila u drugoga! Sada znate kako osvojiti, curu koja vas je odbila ste dobili na tanjiru — učinite sve kako bi to do nje doprelo i kako bi shvatila da u vama ipak ima da vidi nešto posebno, jer u tome i jeste štos, zar ne? Naravno, ako se konverzacija odvija velikom brzinom, onda se nemojte suzdržavati. I za kraj, ali ne manje važno. Naravno, ne kažemo da ne možete pričati o toj novoj igrici. Muškarci obožavaju ovakve žene jer su otvorene, vatrene I dinamične, ali joj ne veruju preterano, jer je obično okružena mučkarcima.

[Matorke facebook|Pricaonica chat hrvatska|Sekssazivotinjama]








Post je objavljen 13.01.2019. u 15:23 sati.