Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sulibteuhou

Marketing

Krvarenje tokom sexa - Stranica za upoznavanje

Šta treba da znate o krvarenju u trudnoći










Click here: Krvarenje tokom sexa






Dokazano je da žene koje imaju redovan seksualni život najčešće imaju i uredan menstrualni ciklus. Tamnije je boje nego ostatak mushkarcheve koze i pokriven je finim dlachicama kao i lojnim i znojni zlezdama.



krvarenje tokom sexa

Svaki je ipak mushkarac razlichit pa j enajbolje pitati partnera da li zeli da mu se testisi dodiruju. Krvarenje se nastavilo i za vreme sledeceg mokrenja kao i bol uostalom.



krvarenje tokom sexa

Krvarenje tokom spolnog odnosa - Nekidan se ponovilo no ovaj put sam jako prokrvarila a menstruaciju bi trebala dobiti tek za 10 dana.



krvarenje tokom sexa

U tom slučaju treba da se čuvate i sačekate da se posteljica usled povećanja materice povuče prema gore. Po pravilu, međutim, uz takvu poteškoću i neće doći do trudnoće. Otkriveno krvarenje - šta da radite? Pre svega, bez panike! Kod više od polovine žena krvarenja tokom prvih nekoliko nedelja trudnoće, dakle tokom prva tri-četiri meseca, nemaju uzrok koji bi mogao da ugrozi trudnoću. Tačkasto krvarenje retko ukazuje na spontani pobačaj ili vanmateričnu trudnoću. Uprkos tome, krvarenje ne bi trebalo zanemarivati: kod blažih ili tačkastih krvarenja treba da, ako je moguće, još istoga dana odete kod svog ginekologa - makar samo zato da ne brinete i da biste nesmetano uživali u trudnoći. Katkada će ginekolog budućoj majci preporučiti dodatno čuvanje. Stres, naime, opterećuje imunitet, pa trudnicu može da učini podložnom upalama. Ako bol počne da se pojačava, odmah idite u bolnicu - makar se na kraju pregleda ustanovilo da krvarenje ne ugrožava trudnoću. Inače, ovo važi u svakom trenutku trudnoće! Ako zaista postoji opasnost od prevremenog porođaja, ginekolog će različitim merama pokušati da odloži prevremeni porođaj.



DNEVNJAK - Dirty talk
Neke česte polno prenosive infekcije, kao što su , ili vaginalna infekcija kao što je napadaju ćelije grlića materice cerviksa , uzrokujući iritaciju zidova grlića, što takođe može dovesti do vaginalnog krvarenja tokom ili posle seksualnog čina. Kod više od polovine žena krvarenja tokom prvih nekoliko nedelja trudnoće, dakle tokom prva tri-četiri meseca, nemaju uzrok koji bi mogao da ugrozi trudnoću. Dijagnoza disfunkcionalnog krvarenja stoga se najbolje postavlja isključenjem drugih mogućih uzroka krvarenja. Nedavno mi se dogodilo krvarenje samo za vrijeme odnosa. Kod ponavljanja bola, svako naredno presecanje mora biti bliže mozgu. Imali smo zastitu proveravali smo, kondom nije pukao, a on je izvadio kada je osetio da ce da svrsi. Bićete zadovoljni onim što čujete. Ako ne uspiješ, obrati se liječniku. Ovi problemi se mogu javiti i kod muškaraca, naročito ako postoje zapaljenja spoljašnjeg polnog organa.

[Cure za vezu sa slikama|Muvanje tekst ana|Fortuna agencija za nekretnine split]








Post je objavljen 13.01.2019. u 15:21 sati.