Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inrosafi

Marketing

Konkurs za posao u Delta Agraru - Brzog datiranja

Za posao u beogradskom hotelu prijavilo se 2.500 kandidata










Click here: Konkurs za posao u Delta Agraru






Iako je Srbija zemlja koja u nasleđe ima vekovima prepoznatljivu poljoprivredu, današnji proizvođači sve više iznalaze načine da se okreću i nekim novim i nekim starim, možda nepravedno zaboravljenim kulturama. On se već dugi niz godina bavi voćarskom proizvodnjom, tačnije proizvodnjom šljive koja predstavlja tradiciju ovog dela Srbije. Potencijal za ove sorte jabuke u punom rodu je 100 tona po hektaru.



Konkurs za posao u Delta Agraru

Ovo što vidite pred sobom jeste moderan zasad jabuke koji se prostire na ukupno 11 hektara, zasniva se na najmodernijoj tehnologiji proizvodnje i, uprkos svojoj veličini, u sebi sadrži samo dve sorte: Greni smit i Zlatni delišes. Počinje i zebnja koliko će biti ubrano višanja, kome ih prodati, po kojoj ceni… Kompanija Delta Agrar nudi sve što Vam je potrebno za uspešnu voćarsku proizvodnju… Jun je mesec višnje, bar kada je reč o Merošini, opštini gde je pod ovim voćem najviše površina i gde se ponose svojim brendom — Oblačinskom višnjom… U reportaži o posledicama poplava u Sremu naša ekipa želela je da krene sa najzapadnije tačke, sa tromeđe Bosne, Srbije i Hrvatske. Jabuka se nalazi u fenofazi intenzivnog porasta ploda što je najosetljivija faza kada postoji mogućnost dolaska do infekcije venturijom inekvalis odnosno čađavom pegavosti lista i krastavosti ploda. Tolerantna je na prouzrokovača čađave krastavosti.



Konkurs za posao u Delta Agraru

Poljoprivrednik - Kao i u drugim delovima Srbije i ovde su aprilski mraz, a zatim i suša desetkovali rod jer voćari ovog kraja nemaju zalivne sisteme… Selo Uljma leži u jugoistočnom delu Banata, u lesnoj zaravni na obodu Deliblatske peščare.



Konkurs za posao u Delta Agraru

Predstavljena nova sorta Evelina kao i našem tržištu dobro poznate Pink Lady, Kiku 8 klon Fuji-a i Modi. Jeli su se kolači od jabuka, pio se sok od jabuka pa i jabukovača. Bogata vitaminima C,A, E, B1, B2, B6, beta karotenom, vlaknima, kalijumom, kalcijumom, fosforom, gvožđem i magnezijumom trebala bi da bude naša svakodnevna namirnica. Zbog toga i ne čudi što jabuka ima svoj dan — 21. Sve je počelo na Covent Gardenu Sve je počelo na istočnim obodima West enda 1990-te na čuvenoj pijaci voćem i povrćam Covent Gardenu u Londonu koja je ustoličena još pre više od 400 godina. Obeležavanje dana jabuke se širilo iz zemlje u zemlju da bi danas postalo globalni fenomen. Predstavljene su klupske sorte, jeli su se kolači od jabuka, pio se sok od jabuka pa i jabukovača. Uz pomoć nove tehnologije deo hotela je pretvoren u virtuelni voćnjak. Evelina u centru pažnje U Delta Agraru su iskoristili priliku da predstave novu klupsku sortu Evelinu koja je nastala u Nemačkoj ukrštanjem Clivie i Zlatnog delišesa. Ta sorta će biti dostupna na našem tržištu već sledeće godine. Uz ovu promovisane su klupske sorte Pink Lady, Kiku klon Fuji-a i Modi. U ovoj kompaniji kažu da će našem tržištu uskoro ponuditi još 4 nove klupske sorte. Gde smo u proizvodnji jabuka U Srbiji se jabuka gaji na manje od 30. Varira i kvalitet od vrhunskih plodova do plodova iz starih jabučnjaka koji mogu da se iskoriste za pravljenje koncentrata. Godišnje izvezemo jabuka u vrednosti do 100 miliona dolara a bezmalo ľ bude plasirano na rusko tržište.



Aktivnosti ProCredit banke u srpskoj poljoprivredi - U nasem ataru 395.wmv
I čini se uspeo. Sa svega 26 godina, Nemanja Arsenijević iz sela Vinča kod Topole, i dalje je najmlađi vinar u Šumadiji i već je uspeo da izveze prvih nekoliko hiljada kvalitetnog vina ovog kraja. Nije se ulagalo u poljoprivredu u Srbiji, jer je novac godinama odlazio u razvoj industrije, a bez kontinuiranog ulaganja nema napretka, tako je u svakoj privrednoj grani. U Nišu ćemo početkom sledeće godine početi da gradimo šoping-mol i poslovni prostor. Ar se nezvanično prodavao za 150. Pre oko deset godina kada je Milan ostao bez posla, rešio je da se u potpunosti okrene i osloni samo na ono što ima — svoju zemlju. Kada međutim, u svoju proizvodnju nesebično ulažete godinama i u tome imate svaku podršku porodice, gotovo nepravedno bi bilo da se time i ne pohvalite.

[Muslimanku za brak|Agencije za spajanje parova|Uredsko poslovanje i dopisivanje 2 rijeka]








Post je objavljen 13.01.2019. u 08:42 sati.