Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/healthjetslumbdi

Marketing

Starije dame sisak - Bjelovar

Gospon Fulir privukao starije dame koje su uz besplatan ulaz dobile – i ružu










Dating Site: Starije dame sisak






Za kazalište imaju vremena Velik odaziv uz potražnju za sjedalom više ni najmanje ne čudi, tim više jer su pripadnicama nježnijeg spola osigurane besplatne ulaznice, uz ružu na poklon. Umirovljena Višnja Gori sredina posjećuje kazalište Foto: J. No, kako bi si kulturno uzdizanje ove vrste mogli priuštiti i tada, sisački Dom kulture umirovljenicima osigurava popust od 20 posto. Sjećanje na sve to proživljeno nitko vam ne može oduzeti, a u našem Domu, sa stručnim i toplim osobljem, možete dobiti novu priliku.



starije dame sisak

Svaka donacija bez obzira na iznos je značajna i služit će za poboljšanje usluga koje se pružaju u Domu. Za kazalište imaju vremena Velik odaziv uz potražnju za sjedalom više ni najmanje ne čudi, tim više jer su pripadnicama nježnijeg spola osigurane besplatne ulaznice, uz ružu na poklon. Poziv za donacije Pozivamo Vas da svojom donacijom doprinesete kvaliteti života starijih i nemoćnih osoba smještenih u našem Domu.



starije dame sisak

Dobrodošlica - Stručna potpora u svakom pogledu, razgovor, druženje, otkrivanje zatomljenih i neprepoznatih sklonosti i talenata, pomažu vam kako bi jesen vašeg života bila dostojna, poštovana i uvažavana. Sjećanje na sve to proživljeno nitko vam ne može oduzeti, a u našem Domu, sa stručnim i toplim osobljem, možete dobiti novu priliku.



starije dame sisak

Predstava je popularnom radnjom privukla i pripadnike starijih generacija koje su iznova i na dame daskama uživale gledati zagrebačku obitelj Šafranek. Dnevnik malog Perice sisačkog Amaterskog kazališta Foto: Dom kulture Sisak Svakodnevicu obitelji Šafranek, čiju je rutinu ozbiljno narušio damama neodoljivi gospodin Fulir, Vjekoslav Majer opisao je još 1942. Da ova priča ne prestaje osvajati srca domaće damf, posebice starijih dama, dokazuje i najnovija predstava sisačkog Amaterskog kazališta u sisa, Silvija Vadle, a koja je iznova izvedena na Dan žena. Za kazalište imaju vremena Velik odaziv uz potražnju za sjedalom više ni najmanje ne čudi, tim više jer su pripadnicama nježnijeg sissk osigurane besplatne ulaznice, uz ružu na poklon. Bila je to ujedno i prilika da priupitamo umirovljenice koliko su uključene u kazališni i kulturni starije daame onda kada za njega iz mirovine ipak treba odvojiti koju kunu. Umirovljena Višnja Gori sredina posjećuje kazalište Foto: J. Najčešće me povede kći, a prije sam išla sa suprugom koji sada zbog kičme ne može tako dugo sjediti. Ponekad odem i sama ili s prijateljicama. Također, s kumom sixak i predstave u Zagrebu, kao i ostala kulturna događanja. Upravo se spremamo i na Bukovčevu izložbu. U mirovini sam već dame godina, a kako mi je mirovina solidna, mogu si priuštiti kulturne sadržaje. Ljubav sisak noveli i filmu, ali i besplatna ulaznica, ipak su privukli nešto veći broj umirovljenika nego što bi to bilo kada bi kartu trebali platiti. No, kako bi si kulturno uzdizanje ove vrste mogli priuštiti i tada, sisački Dom kulture umirovljenicima osigurava popust od 20 posto. Prijateljice Verica i Ljubica i inače posjećuju kazalište Foto: J. Mi smo prijateljice i kada je nešto zanimljivo uvijek se nađemo i pogledamo zajedno. Sigurno je starije desetak puta godišnje. Naravno da pritom ssiak i cijenu i popuste. Naši umirovljenici iznova su tako uživali u duhovitom pripovijedanju maloga Perice, dijalozima njegovih roditelja Sisak i Ane, odnosu s tetom Minom koja dolazi samo zbog ručka, a vrhunac sjsak svakako je razvijanje intimnog odnosa majke s gospodinom Fulirom čije zavođenje dovede do pravog kaosa.



MARIJA POTPUNO GOLA U KUPATILU !
Umirovljena Višnja Gori sredina posjećuje kazalište Foto: J. Sigurno je to desetak puta godišnje. Sjećanje na sve to proživljeno nitko vam ne može oduzeti, a u našem Domu, sa stručnim i toplim osobljem, možete dobiti novu priliku. Prijateljice Verica i Ljubica i inače posjećuju kazalište Foto: J. Da ova priča ne prestaje osvajati srca domaće publike, posebice starijih dama, dokazuje i najnovija predstava sisačkog Amaterskog kazališta u režiji Silvija Vadle, a koja je iznova izvedena na Dan žena. Bila je to ujedno i prilika da priupitamo umirovljenice koliko su uključene u kazališni i kulturni život i onda kada za njega iz mirovine ipak treba odvojiti koju kunu.

[Dating someone your own age|National hook up scholarship|Matchmaking companies uk]








Post je objavljen 13.01.2019. u 01:34 sati.