Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/quisverdumppog

Marketing

Poljubac u ruku - Stranica za upoznavanje

20 vrsta poljubaca koje morate da probate










Click here: Poljubac u ruku






Sanjati da se drugi ljudi ljube. Tamo gde nema prodavnica, mlekara i sl. Kada se ovako ljubite sa partnerom, potrudite se da budete svesni čitavog momenta.



poljubac u ruku

San je znak da ćete verovatno sve završiti kako ste planirali, a to će vam se i finansijski i materijalno isplatiti. Poljubac u oko znak je potpune intimnosti.



poljubac u ruku

20 vrsta poljubaca koje morate da probate - Da biste ga učinili još zabavnijim, koristite sjaj za usne sa ukusom nekog voća. Iako se ne žudi za iznenađenjem, ovaj faktor, kad do njega dođe, efektno deluje baš zato što je iznenadan.



poljubac u ruku

Imate dvije vrste poljupca. Romantični ili neromantični poljubac. Kod romantičnog poljupca ljubite se usnama i želite to činiti što češće, dok kod prijateljskog poljupca date ili primate poljubac u lice ili ruku, a vrlo rijetko u usta. Poljubac u lice Vaše namjere moraju biti jasne. Ne želite davati nadu osobi koju ljubite, već se zapravo pozdravljate. Poljubac u lice je poput rukovanja ili bilo kakvog pozdrava i malo je prisnije od mahanja ili rukovanja, ali ima vrlo sličan učinak. Kada dajete poljubac okrenite glavu prema licu i ciljajte sredinu obraza. Ne želite biti kratki i zahvatiti usta ili predugački i krenuti prema uhu koje je također erogena zona. Ako ne želite poljubiti nekoga tj. To je također prihvatljiv pozdrav. Dodirnite se obrazima i neka se čuje cmok u zrak. To možete ponoviti i na drugom obrazu. Poljubac u lice ne traje dugo. Sve više od kratkog dodira je previše i sugerira na nešto više od platonskog poljupca i prisnijeg pozdrava. Poljubac iz poštovanja Naklonite se ili kleknite prije nego date poljubac u ruku. Nježno primite ruku osobe kojoj iskazujete poštovanje. Nikada ne ljubite ruku jer se to nije nikada radilo zbog higijenskih razloga, te dok krećete usnama prema ruci gledajte u oči osobu kojoj iskazujete poštovanje. Za vrijeme poljupca ostajete naklonjeni. Odmaknite se polako od osobe gledajući je u oči. Srednji vijek je obilovao ovim načinom iskazivanja poštovanja, dok je danas to iznimno rijetko. Prijateljski poljubac u usta Ovaj prijateljski poljubac dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država gdje roditelji tako ljube svoju djecu i prijatelje. Napućite usne i držite ih stisnute. Takav poljubac obično prati i zvučni dio. Time dajete do znanja da neće biti nikakve intime. Platonski poljubac je poput rukovanja.



Lepa Brena - Udri Mujo - (Audio 2004)
Poljubac u oko znak je potpune intimnosti. Ovaj san ukazuje na izdaju i neprijateljstvo koje će kulminirati u narednom periodu. Ako sanjate kako ste uspeli da izbegnete neki poljubac, taj san znači da ćete u predstojećem periodu biti dosta drski prema nekoj osobi kojoj se sviđate, a koja je toliko uporna da vas osvoji. Strastveni, neobuzdani poljupci uzrokuju orkanska uzbuđenja u cijelom tijelu, ubrzava se rad svih organa, , ,. Ovo je vrlo intiman poljubac i veruje se da će partneri koji izmene dah zauvek ostati zajedno.

[Popis oglasnika u hrvatskoj|Dlakave zene sex|Gdje upoznati starije žene]








Post je objavljen 12.01.2019. u 16:04 sati.