Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandbigricos

Marketing

Oglasi Split Nekretnine - Pravi datiranje

Nekretnine










Click here: Oglasi Split Nekretnine






Veličina skladišta u prizemlju iznosi 945 m2 a opremljeno je visokoregalnim paletnim regalima. Svaka nekretnina ima detaljan opis i fotografije koje Vam mogu pomoći pri pretrazi.



Oglasi Split Nekretnine

Prodaje se stan u centru grada kod HNK, 60m2, 4. Visina skladišnog prostora iznosi 6,0 m.



Oglasi Split Nekretnine

Pretraži 99.000+ nekretnine za prodaju i najam i 200+ agencije za nekretnine - Visina skladišnog prostora iznosi 6,0 m.



Oglasi Split Nekretnine

Površine 172m2 prizemlje, 1. Nalazi se na prvom katu stambene zgrade u strogom centru. Sastoji se od 6 luksuznih apartmana na traženoj lokaciji uz more. Značajke objekta, 6 apartmana - potpuno. Voda ,struja i put do terena su osigurani. Na samom rubu urbanizacije. Kuća je izgrađena 1976. Zračna udaljenost 150m od mora. Do mora ima cca. Stan se nalazi se na prvom katu. Zemljište se nalazi uz magistralu. Preko puta zemljišta je prekrasno turističko mjesto Smokvica Krmpotska.



Turizam na Oglasnica.com - Apartmani i stanovi
Izdvojene nekretnine za prodaju i najam. Lokacija skladišta TTTS Stobreč nalazi se u neposrednoj blizini Splita na državnoj cesti Split — Dubrovnik. Da olakšate odabir nekretnine, , kako bi ste mogli napravite listu svojih favorit nekretnina klikom na ikonu srce i kasnije pogledati svoj izbor još jednom, ili da bi ste mogli napraviti pretragu za željenu nekretninu i potom se prijaviti da vam baš takvi oglasi stižu pravo na mail. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Stambeni objekti na prodaju po županiji Indomio je jedan od najvećih portala za nekretnine u Hrvatskoj. Sve odlike ove nekretnine koje privlače pozornost.

[Sekskontakt Hr reviews and fraud and scam reports. Is Sekskontakt-hr legit and safe?|Ona trazi sex|Larin izbor lejla]








Post je objavljen 12.01.2019. u 14:35 sati.