Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riweluma

Marketing

Najnovije vesti iz bih - Brzog datiranja

Najnovije vijesti










Click here: Najnovije vesti iz bih






Oerateri mobilne i fiksne telefonije ubuduće neće moći da naplaćuju penale za prevremeni raskid ugovora sa korisnicima i moraće da menjaju opšte uslove poslovanja. Vučić je podsetio da mu je ovo treći ili četvrti susret sa turskim predsednikom u veoma kratkom razdoblju i da je došao na inauguraciju u ime Srbije da ukaže čast i... Izvor: RTS, , 20:12 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, povodom prisustva na inauguraciji predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana u Ankari, da je veoma važno da imamo tako snažnog regionalnog partnera kao saveznika, a ne kao protivnika i neprijatelja.



najnovije vesti iz bih

Uzdizanje Poljske, pad NATO EVROPSKA unija kakvu danas poznajemo uskoro bi mogla da postane stvar prošlosti! Međutim, ova faza spasavanja mogla bi da traje nešto duže nego prethodne dve, koje su završene u roku od nekoliko sati. Vučić je podsetio da mu je ovo treći ili četvrti susret sa turskim predsednikom u veoma kratkom razdoblju i da je došao na inauguraciju u ime Srbije da ukaže čast i...



najnovije vesti iz bih

Najnovije vijesti - To će važiti i za kablovske i internet provajdere u Srbiji.



najnovije vesti iz bih

Izvor: RTS, , 20:12 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, povodom prisustva na inauguraciji predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana u Ankari, da je veoma važno da imamo tako snažnog regionalnog partnera kao saveznika, a ne kao protivnika i neprijatelja. Vučić je podsetio da mu je ovo treći ili četvrti susret sa turskim predsednikom u veoma kratkom razdoblju i da je došao na inauguraciju u ime Srbije da ukaže čast i... Oerateri mobilne i fiksne telefonije ubuduće neće moći da naplaćuju penale za prevremeni raskid ugovora sa korisnicima i moraće da menjaju opšte uslove poslovanja. To će važiti i za kablovske i internet provajdere u Srbiji. Prema nedavno donetom rešenju Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija... Zvaničnici najavljuju da će sva petorica biti izvučena tokom dana. Šef spasilačke misije je izjavio da je 19 članova spasilačke ekipe ušlo u pećinu. Sva petorica će biti istovremeno izvučena. Međutim, ova faza spasavanja mogla bi da traje nešto duže nego prethodne dve, koje su završene u roku od nekoliko sati. Izvor: Večernje novosti, 10. Uzdizanje Poljske, pad NATO EVROPSKA unija kakvu danas poznajemo uskoro bi mogla da postane stvar prošlosti!



Tuzne vesti o voditeljki Parova - Jovani
To će važiti i za kablovske i internet provajdere u Srbiji. Međutim, ova faza spasavanja mogla bi da traje nešto duže nego prethodne dve, koje su završene u roku od nekoliko sati. Sva petorica će biti istovremeno izvučena. Da u Srbiji nema elemenata za izbijanje sličnih protesta slaže se programski direktor Cesida Marko Blagojević koji je istakao da pre svega nije ispunjen prvi uslov za njih, a to je odsustvo nade. On je ukazao da učesnici protesta u BiH mogu da dobiju određene trenutne ustupke u vidu prevremenih izbora, ali ako nema uticaja na političku elitu i nakon toga će dobiti manje više isti raspored stvari. Prema nedavno donetom rešenju Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija... Stojiljković je zato naglasio da su potrebne političke partije koje su osetljivije na poruke građana i siromaštvo ili će se u suprotnom socijalni protesti odvijati na nasilan način.

[Aplikacije za chat|Kako zapoceti dopisivanje|Pornicixxx]








Post je objavljen 12.01.2019. u 06:34 sati.