Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rahnlofnila

Marketing

Nevina sam a trudna - Pronađite djevojku

Ima 29 godina i NEVINA JE. Sada je saznala da je TRUDNA










Click here: Nevina sam a trudna






Kanađanka kaže da se jako veseli detetu, ali je raduje i činjenica što će celog života ostati devica. Odgovor članu RE: koja se udala nevina? Religija mi nije bila motiv za majčinstvo.



nevina sam a trudna

Ona ih, naime, ne želi, a na stranice medija ova trudnica je došla zbog nesvakidašnje situacije — ona je naime trudna, a nevina! Ako se odnos odvija u bilo kojoj vrsti vode, trudnoća je definitivno moguća.



nevina sam a trudna

Stvar odluke: Nevina, a trudna u 29. godini - Da li sam homoseksualac?



nevina sam a trudna

Tinejdžeri su jako zbunjena i sluđena bića. Em ih pucaju hormoni, em ih roditelji ne razumeju, em su željni seksa. Priroda čini svoje i tu ništa nije strašno. Međutim, ta sluđenost ponekad biva povezana sa glupošću i neznanjem. Tako je sajt zafrkancija. Da ne dužimo, spremite se za plakanje od smeha. I imajte na umu da ni naši adolescenti nisu mnogo pametniji. NAPOMENA 1: Ostavljamo ove svojevrsne ispovesti u originalu, sa ijekavicom, efektnije je. Ispravili smo samo gramatičke greške. NAPOMENA 2: Moguće je da su neka od pitanja izmišljena, to jest, da su ih pisali stariji ljudi skloni humoru. Mogu li ostati u drugom stanju? Da li sam trudna? Mogu li ostati trudna? Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose. Moje je pitanje: da li moram uzimati jšs jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu sa faksa? U potpisu : Sokol. Ovo je doslovan odgovor! Zanima me imali težina kakve veze s menstruacijom, svi me u školi zezaju radi moje debljine. Otkako sam dobila menstruaciju spolno se iživljavam na igračkama. Da li sam normalna??? Mislim, da ostanem trudna, to bi bila tragedija jer je momak jako siromašan, a mama mi daje dnevno samo 10 kuna za kavu i kad bi skupljala za abortus trebalo bi mi 5 godina, a trudnoća traje samo 9 mjeseci. U trećem mjesecu ove godine primjetila sam da kad stavim ruku na trbuh, osjetim neko kucanje oko pupka. Mislila sam da sam možda trudna. Užasno se bojim trudnoće!!! Nisam još nikad imala dečka, a kamoli da sam spavala s njim, ali mislim da sam trudna, jer to kucanje osjetim točno oko pupka. Je li moguće da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopće nema veze sa trudnoćom. Koliko mu vremena treba? Sada sam trudna — da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta? Da li je to bio moj prvi sex? Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvećao a menstruacija mi kasni četiri meseca. Da li to znači da sam možda trudna? Da li sam homoseksualac? Mislim kako je ful kul. U toj rubrici sam saznao puno korisnih stvari, zato sam se odlučio da vas pitam za mišljenje. Star sam 15 i po godina i imam već neko vrijeme curu. Tada sam bio star 12 godina. Je li to pogrešno sto radimo? Pomozite, što da radim? Danas cijeli dan imamo vjetrove! Odgovor: Možda ste se samo graha najele. Molim vas, ne šaljite me ginekologu. Muči me što on voli da mi gura grlić boce tamo dolje. Moje pitanje je da li mi je dečko alkoholičar. Odgovor: A kak bi se drugačije mogla tuširati? Uvijek sam bio iskusniji od prijatelja, bio sam faca škole i u mene su se zaljubile sve osmašice.



PRENKUJEM DRUGA DA SAM TRUDNA!
Može li doći do trudnoće ako muškarac ejakulira u vodu? I rodila,preslatku devojcicu,Nevenu I PORODI SE NEVINA DEVOJKA... Em ih pucaju hormoni, em ih roditelji ne razumeju, em su željni seksa. Moje pitanje je da li mi je dečko alkoholičar. Mislila sam da sam možda trudna. Mogu li ostati u drugom stanju? To moze povecati sanse za zacece. Ipak, Branka tvrdi da nikada nije imala seksualne odnose uživo.

[Srpski amaterski sex|Masaža cijelog tijela forum|Par trazi muskarca osijek]








Post je objavljen 12.01.2019. u 03:28 sati.