Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/op3

Marketing

Donacija za LudatoTV

Na prijedlog sestre Elizabete naše se bratstvo odlučilo donirati sredstva za LaudatoTV, prvu hrvatsku katoličku televiziju. Radi se o televizijskom kanalu koji prate mnoga naša braća i sestre, a obrađuje mahom teme vezane za Crkvu, vjeru i obitelj. No, s LaudatoTV imamo i jednu posebno lijepu i važnu sponu, a to je naša sestra Neda koja ondje vodi emisiju o zdravlju, a njezin je angažman u potpunosti na volonterskoj bazi. Kao istaknuta hrvatska liječnica, sveučilišna profesorica, ugošćuje vrlo zanimljive goste s kojima razgovara o temama vezanima za zdravlje na jedan vrlo pristupačan način.



Laudato TV danas emitira više od 30 emisija koje su dijelom domaće, a dijelom strane proizvodnje: Božanstvena komedija, Blagoslovljen tek, Čujte i počujte, Dudo i prijatelji, In Familia Dei, Izdvojeno, Jeste li znali?, Katolički kalendar, Mali katekizam, Mali veliki, Minute za tebe, Moja Hrvatska, More milosrđa, Novo srce, Otvori spomenar, Papa s nama, Prosudbe, Prozor svetog Josipa, Razlog nade, Što nam kaže Sveto pismo, Susret u Riječi, Svijet očima Vatikana, Svjedočanstva, Tjedni vrtuljak, Zlatni savjeti, Život i zdravlje, Angelus, Hrvatsko nadzemlje, Adonai, Naši stariji susjedi, Putokazi, Radosna priča, Umjetnost slavi Gospodina, Uvjereno i ZUM – Zajedno u mladosti. Osim redovnih emisija, Laudato svakoga tjedna prenosi i Svete mise iz Hrvatske i svijeta s putovanja Pape Franje, ali i ostale sadržaje informativnog, zabavnog i glazbenog programa.

Donacija koju smo prikupili je u iznosu od 1600 kuna, a financirana je dijelom iz blagajne bratstva, a dijelom pojedinačnim donacijama braće i sestara. Na ovaj način smo željeli podržati LaudatoTV u njihovom evangelizacijskom poslanju, ali i činjenici da konačno imamo priliku na televiziji gledati kvalitetne obiteljske sadržaje, a ne samo nasilje, nemoral i žutilo kojim nas obasipaju svjetovni mediji.

Hvaljen Isus i Marija!

Post je objavljen 11.01.2019. u 22:56 sati.