Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Ograničen ko balkon

Jel i vi jako volite pacijente zvane kvaziintelektualci, koji dođu u određene godine i onda u nedostatku inspiracije gnoje takve gluposti da je milina jedna?

E pa jedan takav, star pedeset godina, mi je zapeo za oko velebnom izjavom da on naprosto ne može voljeti svoje vršnjakinje jer nemaju iznimna tijela; naime privlače ga isključivo dvadesetpetogodišnjakinje i to Azijatkinje. Ne smatra to rasističkim jer unutar azijske rase postoji velika raznolikost. Ne misli da će njegov verbalni proljev naškoditi prodaji njegovih knjiga, već naprotiv.
Pa ćete mi dozvolit da malo rastrančiram ovo bljezgaranje. Naime, nekoliko je mogućih teorija o razlozima ovakvog ponašanja.
Prvi je vrlo jednostavan - njegova je ispaćena roditeljica imala vrlo lagan porod, pa je samo ispo na pod i odbio se od pločice nekoliko puta, što je dovelo do toga da povremeno ima nalete blekauta gdje onda verbalno jede govna i sanjari.
Drugi je možda malo kompliciraniji - njegova je ispaćena roditeljica imala iznimno težak porod, pa je osto bez kisika i prvi put uspio reć da je gladan u četvrtom razredu osmogodišnje škole.
Treći je opet jednostavan - misli da je vrhunaravno biće zvano direktor svemira sa svojih pedeset godina. Kako ne bi bio. Dapače, ja sam sigurna da će sad dobit dve milijarde ponuda od Azijatkinja navedene dobi, koje jedva čekaju da jedan takav samo namigne pa da one brže polete e da bi ispunile sve šta mu padne na pamet.
Četvrti je opet malo kompliciraniji - dopodne mrzi sebe a popodne ostatak svijeta, jer je ušo u muški klimakterij pa ga pere svaštanešta; nemre spavat, nemre izgledat ko nekad, nemre ništa šta je mogo nekad, pa ajde sad malo će lupetat ko džigericom od plot jer će si olakšat vrijeme potrebno da jebeni klimakterij okonča.
Peti je opet jednostavan - šupalj je ko zvono od kelnske katedrale ( ako mislite zašto od kelnske, pa eto palo mi je na pamet da je kelnska katedrala ogromna pa onda i zvono nemre bit ko ono od bicikla ). Ne znam samo gdje je studiro i kak je uspio diplomirat takav pametan ,mislim kak su profesori uopće dopustili da takav briljantan um uopće gubi vrijeme na faksu, trebali su mu odma dat diplomu da ide svijetom i gnoji do unedogled.
Neću više o razlozima, ispuhala sam se pa ću samo još pripomenut da njegova ispaćena životna supatnica ima četrdesetdevet godina. Trebam li spomenut da bi, da nekom jezivom nesrećom obitava u mom životnom prostoru, za jelo trebo kušače ko rimski carevi i da bi spavo sa obadva oka otvorena?

Prvotno sam htjela stavit njegovu fotku da vidite to vrhunaravno biće, al onda sam odustala, glupost zna bit i prelazna pa da se ne zarazimo svi kolko nas ima. Radije pogledajte fotku na Facebook stranici "Nemogu", jer je on baš kako kažu ovi genijalci u tekstu - ograničen ko balkon. Nisu mogli nać prikladniji izraz, ko da su mene pitali.



Post je objavljen 10.01.2019. u 18:05 sati.