Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kontzemefil

Marketing

Brak za papire u svicarskoj - Susretit će se u sredini

Bračne ponude - Švajcarska










Click here: Brak za papire u svicarskoj






Znaci bez obzira na mesto rodjenja ili nacionalnost, bitno je drzavljanstvo. Daje ti samo pravo da trazis vizu, a ona je zasebna prica. Pa to i hoću da kažem Strelice, advokati su derikoze. Ako ne, posledice i stetu snosis samo ti.



brak za papire u svicarskoj

Die Erwerbstätigkeit des Nachziehenden muss gefestigt sein, weshalb während einer arbeitsvertraglich vereinbarten Probezeit kein Familiennachzug bewilligt werden kann. Naravno ispričaću kad bude vreme moje iskustvo i prvi period u CH, kao što i svi. Radi se o porodici koju poznajem, žive i rade u Svajcarskoj, imaju C vize, jedno dete i 15 godina braka iza sebe.



brak za papire u svicarskoj

RAZVOD BRAKA na sudu: U najgorem interesu deteta - Ako ti je suprug no-EU trebaće ti čak šta više 10 godina za C vizu, ne znam gde si to pročitao za 8. Sad ne znam ni koj me đavo spominješ, a nisam te ni uzo u obzir.



brak za papire u svicarskoj

Postovani citaocio forumasi i ostali moja istuacija je sledeca: Zivim u Austaliji i zelim da se razvedem od sadasnje supruge u Srbiji. Brak smo osnovali u Srbiji. U AUS je to jako komplikovano jer tek posle godinu dana od naseg zahteva oni nas zvanicno razvode a i ona i ja zelimo nove porodice jer ne zivimo vec duze vreme zajedno. Ona pristaje na to ali trenutno nije u mogucnosti da dodje u Srbiju. Da li neko zna koji papir je potreban da potpise ona kako bih ja poneo to i ovde sto pre zavrsio sve sto se tice papirologije. Unapred zahvalan Gagi Ja bi mogla da vam odgovorim na ovo pitanje,ja sam u istoj siuaciji kao vi samo sto u mome slucaju zivim u Danskoj. Mozete se razvesti dole,s tim da oboje imate svog advokata koji ce da vas zastupa na sudu,Potrebno je da i vi i vasa supruga posaljete specijalna punomocja vasim advokatima. To znaci da su punomocja overena kod notara. Sada ne znam kako je u Austriji,ali mislim da je kao i ovde,notare imate u svakoj sudskoj kuci. Moja prijatelj ima sina iz vanbračne veze sa Austrijskom državljankom,Austrijankom. Ona tvrdi da je njegov sin ali je odbila DNK analizu i sada čak ne dozvoljava da ga vidi,pretila je i prijavom ako se pojavi u Beču,odnosno ako dođe kod nje. Sa obzirom da je iz Srbije kome da se obrati prvo za pravnu pomoć? Ja koliko znam,treba da nju tuži u mestu njenog prebivališta,u Beču. Preko koga ide tužba,da li preko ambasade ili ministarstva inostranih poslova? Sigurno ne može sada otići tamo i naći advokata ako mu je priprećeno.



Ne mogu više!!!
Znam jos neke slucajeve iz drugih zemalja, imam prijatelja takodje i u Svedskoj, 10 godina je tamo, ozenio se rodjenom svedjankom pre par godina, ima dete, jos mu ne daju papire a o drzavljanstvu i da ne govorimo. Sad mi je velika želja da odem u CH, okolnosti su se promenile i dosadio mi je taj život na put. Ona je premala da bi isplatila tu investiciju. Kad u provod, krkanje i zezanje ides sa punim dzepom. Kriska, u pravu si donekle. Imajte na umu da ponudu za posao mora potpisati i poslodavac inadležni sindikat, te da ona mora biti priložena uz zahtev za radnu dozvolu. Neznam zašto ti ne odeš kad već imaš italijansko državljanstvo tako si barem jednom prilikom spomenuo. Nastja, Izvini sto ti ovako kazem, ali delujes zvucis mi izuzetno naivno.

[Mali oglasi rijeka|Croatian dating canada|Kamera u picki]








Post je objavljen 09.01.2019. u 17:45 sati.