Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nessliphared

Marketing

Šibenik Besplatni Oglasnik - Stranica za upoznavanje

Najam stanova










Click here: Šibenik Besplatni Oglasnik






Kategorija Nekretnine sadrži 9 podkategorija, a neke od njih su: obiteljske kuće, stanovi, vile za prodaju, vikendice, poslovni prostori,... Unutrašnjost prošle godine tapecirana.



Šibenik Besplatni Oglasnik

Na našem dating servisu OsobniOglasi. S pentom od 4ks i jednom osobom glisira. Inače, Mali oglasnik na hrvatskom tržištu uspješno egzistira već osam godina - od 2002.



Šibenik Besplatni Oglasnik

Oglasi - Splitsko-Dalmatinska županija - Stan je useljiv, ali traži kompletnu adaptaciju.



Šibenik Besplatni Oglasnik

Prodajem Baylainer 1995 g. Motor ima cca 200 radnih sati. Na motoru je kvar od nekih 1000e. Motor radi pa se može probat. Prošle godine je stavljen novi rezervar od inoxa 250lit. Frižider,wc, novi akomulatori 100ah, nova komada gasa. Unutrašnjost prošle godine tapecirana. Oko cijene se može dogovorit. U 5mj ostrugano kompletno dno. Prodajem sklopivi gumenjačić Maestral 9s s drvenom podnicama. Praktičan je jer ga se može zarolati kao palačinku, ukrcati u auto, sklopiti i baciti u more bilo gdje i maknuti se malo od obale. Podnosi i 2 ronioca s opremom, samo onda nije prebrz. S pentom od 4ks i jednom osobom glisira. Uz njega dajem i vesla, ručnu pumpu, električnu pumpu i … akumulator za el. S elektičnom pumpom se napušu tubusi u par sekundi, a potom se s ručnom samo malo stvori pritiska. Općenito, kad se uhvati ruka, jedna osoba ga cijelog sklopi u 10-15 min. Prodaje se jet ski Polaris SLTX 1050... Novi marine akumulator 19ah, nove svječice NGK, kablovi, crijeva od goriva,filteri Papiri uredni, moguca proba za ozbiljnog kupca... Jet je u potpuno funkcionalnom stanju... MDF display , ključ, pumpa... Oko cijene se da pregovarati prilikom isprobavanja jet ski-a.



Pomoć u kući
Frižider,wc, novi akomulatori 100ah, nova komada gasa. S elektičnom pumpom se napušu tubusi u par sekundi, a potom se s ručnom samo malo stvori pritiska. S pentom od 4ks i jednom osobom glisira. Prošle godine je stavljen novi rezervar od inoxa 250lit. Najjači smo, naravno u Dalmaciji, ali se uspješno prodajemo i u cijeloj Hrvatskoj - kazao nam je Ante Ivelić.

[Naj bolje picke|Sex dame|Vatrene zene]








Post je objavljen 09.01.2019. u 12:58 sati.