Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iggeotemri

Marketing

Kako zadovoljiti muškarca video - Susret s djevojkom

15 stvari koje bi trebale znati ako ga želite oralno zadovoljiti










Click here: Kako zadovoljiti muškarca video






Tako imenovani akt Staroindijsko igro felacije pričnete tako, da lingam ali penis primete v roko in si ga položite med ustnice. Budite razigrani Budite inovativni i razigrani. Ako previše pažnje pridajete tom stvarima, samo ćete pokvariti raspoloženje, stoga je najbolje da se u sličnim situacijama zajedno dobro nasmijete. Ako vam neće uspjeti, jednostavno morate vježbati, a svoj neuspjeh popratiti smiješkom...



kako zadovoljiti muškarca video

I premda vaš partner neće imati ništa protiv toga da vam pripomogne, neće mu smetati dapače ni ako same započnete. Vaš se muškarac ponekad želi ponašati kao divljak i životinja tijekom seksa, ali mora pritom biti siguran da vam to neće smetati. Vjerujemo da nitko ne očekuje da penis miriše na jagode ili Chanel iako se ne bi žalili , ali nedovoljna higijena jednostavno nije OK! Prvo, muškarac ima dojam da mu je penis veći, a žena kada stane na sve četiri lakše sakrije mane i sakrije celulit pa se osjeća samopouzdanije i sigurnije u sebe.



kako zadovoljiti muškarca video

Naučite zadovoljiti muškarca - Vodite njegovu ruku Uhvatite njegovu ruku i stavite je na stomak, grudi i zadnjicu. I tu i tamo podignite pogled i pogledajte ga u oči… To može biti jako napaljujuće.



kako zadovoljiti muškarca video

Evo nekoliko saveta pomoću kojih će vaša partnerka zaista odleteti na sedmo nebo. Teorija Pre nego što se upustite u praktični deo oralnog seksa i čak i ako ste se već mnogo puta upuštali u ovaj vid aktivnosti, obavezno se obrazujte. Danas ima dostupnih knjiga i članaka na internetu na osnovu koji možete do detalja da proučite kako funkcioniše. Mnogi muškarci greše u oralnom zadovoljavanju upravo zato što ne poznaju anatomiju vagine i spoljnih genitalija. Dakle, pre svake prakse, teorija je obavezna. Ritam Ako želite da vaša partnerka doživi vrhunac dok je oralno zadovoljavate, onda morate da pogodite pravi ritam i što je još važnije - da ga se držite do samog kraja. Stimulacija klitorisa trebalo bi da bude ritmična i u nekoj meri ujednačena da bi ona uopšte stigla do orgazma. Imajte na umu da ne smete da se zadržavate samo na klitorisu, jer to može da bude iritantno. Prstima i jezikom obuhvatite sve delove njenog polnog organa i, ponavljamo, držite ritam! Foto: Tumblr Duet prstiju i jezika Neki muškarci greše jer misle da oralni seks uključuje samo jezik ili samo prste. Tajna veštog ljubavnika krije se u pravoj meri prstiju i jezika, a najbolje je kad se oba doziraju istovremeno. Ova kombinacija, ako je dobro izvedena, može ženi da priušti. Bez brade i brkova Koža Venerinog brega izuzetno je nežna, a postaje i dodatno osetljiva zbog depilacije koju praktikuje većina žena. Ovo podrazumeva da su muškarčeva brada i brkovi opasni jer lako mogu da iziritiraju ovo delikatno područje. Ako želite vrhunski da zadovoljite svoju partnerku, onda vodite računa o tome da budete sveže obrijani. Već smo napomenuli da je žensko genitalno područje izuzetno osetljivo, pa ako oralno zadovoljavanje potraje predugo, prerasta u mučenje, a ne užitak. Posebno obratite pažnju na to da sa stimulacijom prestanete nakon što partnerka doživi orgazam. Kada se vrhunac dogodi, je natečen i izuzetno osetljiv, pa čak ni ovlašan dodir ženi nimalo ne prija.



Muškarci najviše vole ovu pozu, evo i zašto
Treća pozicija je da vi ležite s glavom na povišenom položaju, a on da bude s koljenima sa svake strane vašeg torza i dopustite mu da iz te pozicije stavi penis u vaša usta. Za one koji ipak nemaju problema s ovom, muškarcima od životne važnosti, seksualnom radnjom, nudimo vam nekoliko savjeta koji će iskustvo učiniti boljim, ugodnijim i dati vam potpuno opravdan razlog da se nazivate pravom stručnjakinjom. Prstima i jezikom obuhvatite sve delove njenog polnog organa i, ponavljamo, držite ritam! Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Zatvorite oči i razmišljate o stvarima koje vas inače uzbuđuju.

[Strani filmovi|Olx oglasi usluge|Mali oglasi dame zagreb]








Post je objavljen 09.01.2019. u 10:03 sati.