Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ovischensupp

Marketing

Intimna masaza Nis -- Mali Oglasi # Goglasi.com - Susret s djevojkom

erotska masaza sabac










Click here: Intimna masaza Nis -- Mali Oglasi # Goglasi.com






Laserski bušeno sito,daje izuzetno jak mlaz vode čak i sa veoma slabim pritiskom,čime se umanjuje potrošnja vode za nekih 20%. Može se koristiti za opuštajucu masažu za gnječenje na stopalima, zglobovima, listovima, butinama i rukama. Aparat koji vam nudimo je star godinu dana a svega nekoliko puta kosriscen.





Masažer footin je novi proizvod kompanije Casada. Masazer je u VRHUNSKOM stanju, ima i originalnu kutiju, kao NOV. Odvojite vremena za sebe,pozovite i obezbedite vaše vreme opuštanja u masaži koja će vas odvesti daleko od briga i obaveza,makar na kratko,vaše telo će vam biti zahvalno a vi ćete se osećati kao preporođeno.





intimna masaza Nis - Terapijska masaža: razna bolna stanja i cirkulatorne smetnje, poboljšavanje opsteg stanja organizma u fazama oporavka, vraćanje snage i energije, regeneracijaRelaks masaža: stanja psihofizicke napetosti, poremecaji sna uzrokovani stresomAnticelulit tretman moguca kombinacija masaže sa vakuum tehnikom : Bez modrica i bola. Postovani kupci se mole da pre porucivanja obrate paznju na robu koju porucuju jer se ista roba NE reklamira.





Velika nam je čast da vam predstavimo naš novi proizvod FILTER TUŠ sa kuglicama od aktivnog uglja koji prečišćava vodu od teških metala ,kamenca,neprijatnih mirisa,deluje antibakterijski i daje vodi izuzetnu čistinu i mekoću. Laserski bušeno sito,daje izuzetno jak mlaz vode čak i sa veoma slabim pritiskom,čime se umanjuje potrošnja vode za nekih 20%. Već pri prvom korišćenju našeg proizvoda osetićete drastičnu razliku jer će vam usmereni mlaz vode iz našeg tuša ujedno delovati kao masaža. Montaža našeg FILTER TUŠA je vrlo jednostavna sve što treba jeste da našrafite tuš na crevo vaše tuš baterije i tuširanje može da počne. Terapijska masaža: razna bolna stanja i cirkulatorne smetnje, poboljšavanje opsteg stanja organizma u fazama oporavka, vraćanje snage i energije, regeneracijaRelaks masaža: stanja psihofizicke napetosti, poremecaji sna uzrokovani stresomAnticelulit tretman moguca kombinacija masaže sa vakuum tehnikom : Bez modrica i bola. Izuzetni rezultati vidljivi vec posle nekoliko tretmana. Cupping metoda - Hit u svetu, najpopularniji tretman na Olimpijadi: za vrhunske sportiste, olimpijce i rekreativce, brzi oporavak mišića nakon napornih treninga, detoksikacija i regeneracija. Zakazivanje termina i sve vrste informacija na telefon More Information Savremeni način života nosi mnogo stresa koji prati svakodnevne aktivnosti čoveka. U period od 24 sata potrebno je obaviti veliki broj obaveza kako na poslu, tako i u kući. Ukoliko vam je potrebno da odmorite, zaboravite na trenutak na sve, odlutate i relaksirate se — relaks masaža je prava stvar za vas. Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Relax masaža predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Njome se dokazano pospešuje mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, što posledično otklanja stres i snažno deluje na opuštanje svih b Velika nam je čast da vam predstavimo naš novi proizvod FILTER TUŠ sa kuglicama od aktivnog uglja koji prečišćava vodu od teških metala ,kamenca,neprijatnih mirisa,deluje antibakterijski i daje vodi izuzetnu čistinu i mekoću. Laserski bušeno sito,daje izuzetno jak mlaz vode čak i sa veoma slabim pritiskom,čime se umanjuje potrošnja vode za nekih 20%. Već pri prvom korišćenju našeg proizvoda osetićete drastičnu razliku jer će vam usmereni mlaz vode iz našeg tuša ujedno delovati kao masaža. Montaža našeg FILTER TUŠA je vrlo jednostavna sve što treba jeste da našrafite tuš na crevo vaše tuš baterije i tuširanje može da počne.



BANKER L.T.D - FIL TV Mali oglasi 11-01-2016 18000 NIŠ
Stopala su najkmplikovaniji deo u kretanju tela za covecanstvo, u stopalu su koncentrisana refleksna podrucja i tacke nervnih zivaca, pa cesto kvalitetna masaza moze da otkloni umor, odstrani bol i dovede do poboljsanja zdravlja. Već pri prvom korišćenju našeg proizvoda osetićete drastičnu razliku jer će vam usmereni mlaz vode iz našeg tuša ujedno delovati kao masaža. Kao i svaka masaza, ubrzace Vam cirkulaciju krvi u stopalima, time oslobadjajuci umora i bola posle napornog dana. Cena ovog fenomenalnog kompleta je 1. Masaža stopala je potrebna svima, nekima zbog umora i oticanja, nekima zbog nepravilnog držanja, nekima zbog problema sa cirkulacijom. Neto težina 94 kg, maksimalna težina korisnika 120 kg, timer 15 minuta, boja crna i bež. Cena 79o din; - Sedativna masaza na dvd —u! Masazer je u VRHUNSKOM stanju, ima i originalnu kutiju, kao NOV.

[>@B0; 5#?@020 5?C1;8:5 !@18X5|Posao na brodu split|Srpkinje za vezu]








Post je objavljen 09.01.2019. u 07:49 sati.