Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sulejati

Marketing

Stanovi herceg novi crna gora - Brzog datiranja

Rivijera Nekretnine, Agencija za prodaju Nekretnina u Crnoj Gori










Click here: Stanovi herceg novi crna gora






Trenutno najisplativija investicija je u placeve u neurbanizovanim zonama, čije su cene značajno pale u prethodnih par godina. Prethodne 3 letnje sezone je uradjeno: komplet nova fasada, stavljeni su PVC prozori i ulazna vrata stanova, unutrasnjost je takodje renovirana - okreceni su stanovi, hoblovan je parket, stavljen je nov... Profesionalni odnos u našem timu omogućava zajednički rad i organizaciju tako da Vam neko uvijek stoji na raspolaganju za pomoć i uslugu.



stanovi herceg novi crna gora

Na 100 metara od plaže, u mirnom i tihom k... Raspored prostorija:dnevna soba, spavaca soba, terasa, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, velika dvorišna terasa poplocana u kamenu. Topla Atraktivno dvosoban stan sa pogledom na more. Oglas će biti aktivan narednih 10 dana od prijema vašeg sms-a.



stanovi herceg novi crna gora

Rivijera Nekretnine, Agencija za prodaju Nekretnina u Crnoj Gori - Attractive location, street dr Jovana Bijelica. Kuća je adaptirana u odličnom stanju bez ulaganja.



stanovi herceg novi crna gora

Herceg Novi Topla 1 jednosoban stan. Ukupna povrsina stana 56m2. Stan se nalazi na jednoj od najljepsih lokacija u Herceg Novom u blizini mora, setališta 5 Danica, teniskih terena na Toploj 1. Raspored prostorija : dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaca soba , hodnik, kupatilo dvije terase. Prodaje se sa namjestajem dogovor. Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade. Stan se prelijepm pogledom na more Herceg Novi. Stan se nalazi u naselju Crveni Krst, desetak minuta hoda do centra grada trga Nikola Djurkovic. Povrsina stana 41 m2, stan juzni, osnucan. Raspored prostorija: ulazni hodnik, kupatilo, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, terasa sa pogledom na more. Agencija Rivijera Nekretnine - Herceg Novi adresa: X hercegovacke br. Herceg Novi, Savina Kuća površine oko 550m2, na placu površine 770m2 Struktura kuće: Prizemlje: dve spavaće sobe, kupatilo, dnevni veliki boravak otvorenog tipa sa kuhinjom i trpezarijom i terasom, veliki hodnik. Sprat I: Tri kupatila sa tuš kabinama i jedno sa kadom, 5 spavaće sobe dve četvorokrevetne i tri trokrevetne , hodnik, 5 velikih baklona sa pogledom na more Potkrovlje sa ravnim krovom: tri kupatila sa tuš kabinama, 5 spavaće sobe... Udaljen je od plaže 400m. Apartman se sastoji od dnevne sobe ugaona garnitura na razvlačenje , dvije spavaće sobe bračni krevet, 2 odvojena kreveta, pomoćni ležaj, dečji krevetac , kuhinje sa trpezarijom, kupatila,... Stan sa pogledom na more Herceg Novi Crveni krst. Ukupna povrsina stana 41 m2. Raspored prostorija : ulazni hodnik, kupatilo, trpezarija s kuhinjom, dnevna soba sa terasom pogled na more. Visok kvalitet gradnje kao i ugradjenih materijala. Stan se prodaje opremljen, stan je juzno orjentisan, osuncan Cijena 64. Stan se nalazi u zgradi rađenoj 1986. Sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe od kojih dvije izlaze na terasu jedna spavaća soba ima svoju terasu , 2 kupatila jedno manje sa tuš kabinom, drugo veće sa kadom , još jedan manji hodnik, ostava za veš. Takođe, stan posjeduje i šupu. Izdaje se veoma atraktivan stan Belavista Herceg Novi Izdaje se veoma atraktivan stan Belavista Herceg Novi. Raspored: Prvi sprat: dnevna soba, kuhinja, kupatilo, unutrasnje stepenice Potkrovlje: spavaća soba, terasa sa pogledom na more. Stan se izdaje na duzi vremenski...



Megatron Herceg Novi- stanovi u naselju Gomila (Igalo)
Herceg Novi, Topla II, u blizini Doma zdravlja, policijske stanice i škole na 500m Dvosoban stan površine 47 m2, VI sprat u zgradi sa liftom, starije gradnje, uknjižen i legalizovan. Stan se nalazi na jednoj od najljepsih lokacija u Herceg Novom u blizini mora, setališta 5 Danica, teniskih terena na Toploj 1. Oglas će biti aktivan narednih 15 dana od prijema vašeg sms-a. Istina je malo drugačija. For sale studio apartment Kumbor Herceg Novi. Medju kamenim zidinama, trenutak predaha ili nadahnuća, tražili su mnogi pisci, pa i nobelovac Ivo Andrić. Godinama unazad se pominju različiti pripadnici džet seta kao vlasnici skupocenih nekretnina, kuća, vila, apratmana, poslovnog prostora u Herceg Novom. Kuca nije iz jednog dela vec se sastoji iz 4 nivoa, odnosno 4 zasebna stana, jednog podruma, privatne garaze i baste. Takođe, stan posjeduje i šupu. Glavni cilj je pružiti najveći kvalitet usluge, etike i vrijednosti za naše klijente.

[Oglasi butiga pula|Chat bihar festival|Ona koja malo trazi citat]








Post je objavljen 08.01.2019. u 22:43 sati.