Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/condletkeve

Marketing

Crna rotkva uzgoj - Samobor

SADNJA ROTKVICA, kako se sadi rotkvica










Dating Site: Crna rotkva uzgoj






Vegetacija rotkvice je kratka, trideset dana, a nema velikih zahtjeva za toplinom i može biti i u kasnoj jeseni u vrtu. Rotkvica se može sada posijati za jesen. To omiljeno povrće više se jede u proljeće, a manje u jesen. Sjetva se može obaviti u tlo koje je gnojeno organskim gnojem.



crna rotkva uzgoj

Sjetva se može obaviti u tlo koje je gnojeno organskim gnojem. Nakon nicanja, ako je rotkvica gusta, morate je prorijediti. Sadrži 5 do 8 posto šećera, 1 posto bjelančevina, 1 posto mineralnih tvari, 1 posto vlakana i vitamina.



crna rotkva uzgoj

SADNJA ROTKVICA, kako se sadi rotkvica - Hladni dani u jesen usporavaju rast rotkvice i zbog toga nema opasnosti da se pojave cvjetne stabljike. Nakon nicanja, ako je rotkvica gusta, morate je prorijediti.



crna rotkva uzgoj

Rotkvica se može sada posijati za jesen. Vegetacija rotkvice je kratka, trideset uzgoj, a nema velikih zahtjeva za toplinom i može biti xrna u kasnoj jeseni u vrtu. To omiljeno povrće više se jede totkva proljeće, a manje u jesen. Hladni dani u jesen usporavaju rast rotkvice i zbog toga nema opasnosti da se pojave cvjetne stabljike. Rotkvica je veoma zdravo povrće, a jede se zadebljali dio koji je Ijutkasto-gorkog okusa. Sadrži 5 do 8 posto šećera, 1 posto bjelančevina, 1 posto mineralnih tvari, 1 posto crna i rotjva />Sjetva rotkva može obaviti u tlo koje je gnojeno organskim gnojem. Ukoliko možete, onda izbjegnite sjetvu iza korjenastog povrća. Kad ste pristupili sjetvi, sijte tako da vam razmak između redova bude 10 cm, a unutar reda 2 cm. Optimalna dubina sjetve je 1 cm. Za vrijeme suhog vremena kao sada za brže nicanje moramo zalijevati. Nakon nicanja, ako je rotkvica gusta, morate je prorijediti.



Rotkvice i keleraba - kako zaraditi na povrcu kratke vegetacije
Hladni dani u jesen usporavaju rast rotkvice i zbog toga nema opasnosti da se pojave cvjetne stabljike. Sadrži 5 do 8 posto šećera, 1 posto bjelančevina, 1 posto mineralnih tvari, 1 posto vlakana i vitamina. Rotkvica se može sada posijati za jesen. Vegetacija rotkvice je kratka, trideset dana, a nema velikih zahtjeva za toplinom i može biti i u kasnoj jeseni u vrtu. Ukoliko možete, onda izbjegnite sjetvu iza korjenastog povrća. Za vrijeme suhog vremena kao sada za brže nicanje moramo zalijevati. Kad ste pristupili sjetvi, sijte tako da vam razmak između redova bude 10 cm, a unutar reda 2 cm. Sjetva se može obaviti u tlo koje je gnojeno organskim gnojem. Optimalna dubina sjetve je 1 cm.

[Www smokva com hr|Dopisivanje s curama iz hrvatske|Best dating website brighton]








Post je objavljen 02.01.2019. u 19:36 sati.