Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/conttilasjue

Marketing

Jedina ljubav moga zivota - Datiranje za seks

Dalmatinski portal










Click here: Jedina ljubav moga zivota






Kada sve ovo spojite, dobijete prekrasne trenutke rada i suradnje koji su neponovljivi. Događalo mi se u studiju kad je snimala da se naježim, ona naprosto što je starija to bolje pjeva. Nakon prošlog veselijeg hita, Pero Kozomara, skladatelj najvećih uspješnica klape Rišpet ovog puta se odlučio na klasičnu klapsku baladu, gdje je ovog puta udružio snage s Robertom Pilepićem koji potpisuje i stihove pjesme. Licu pjesme, posebnu ljepotu dodao je i mladi splitski aranžer Leo Škaro.



jedina ljubav moga zivota

Rišpet uvijek fura ljubav, ljubav i samo ljubav i tako je naravno i ovoga puta. Kada sve ovo spojite, dobijete prekrasne trenutke rada i suradnje koji su neponovljivi.



jedina ljubav moga zivota

Diva Doris Dragović snimila ljubavnu pjesmu s klapom Rišpet - Jednom riječju ovo je velika oda jubavi i zaljubljenosti. Ovo je pisma o sreći , o tome kako si pronašao ljubav svog života, o onim lipim osjećajima koje djeliš sa svojim partnerom, sa osobom svoga života, svi oni poljupci i dodiri nekako su smješteni u ovoj pismi, ovo je zapravo velika oda ljubavi i zaljubljenosti.



jedina ljubav moga zivota

Ovog puta legendarna klapa predvođena Ivom Amulićem udružila je glasove s regionalnom glazbenom divom — Doris Dragović. Svi koji su već čuli ovu pjesmu jednoglasno se složili da je ovo najljepši klapski ljubavni duet i jedna od najboljih pjesama klape Rišpet. Nakon prošlog veselijeg hita, Pero Kozomara, skladatelj najvećih uspješnica klape Rišpet ovog puta se odlučio na klasičnu klapsku baladu, gdje je ovog puta udružio snage s Robertom Pilepićem koji potpisuje i stihove pjesme. Rišpet uvijek fura ljubav, ljubav i samo ljubav i tako je naravno i ovoga puta. Ovo je pisma o sreći , o tome kako si pronašao ljubav svog života, o onim lipim osjećajima koje djeliš sa svojim partnerom, sa osobom svoga života, svi oni poljupci i dodiri nekako su smješteni u ovoj pismi, ovo je zapravo velika oda ljubavi i zaljubljenosti. Svi koji vole nekoga vjerujem da će pronaći dio sebe u ovoj pjesmi. Ne moram niti govoriti koliki mi znači i koliko sam počašćen što je jedna od najvećih diva ovih prostora legendarna Doris Dragović snimila duet sa Rišpetom. Doris je toliko jednostavna, a toliko velika žena, umjetnica i pjevačica. Događalo mi se u studiju kad je snimala da se naježim, ona naprosto što je starija to bolje pjeva. O glazbenom talentu, jednog i drugog, nemoguće je ispričati u nekoliko rečenica, mogu samo reći da su neupitni i veliki. I klapa Rišpet jest itekako vrijedna glazbenog divljenja. Licu pjesme, posebnu ljepotu dodao je i mladi splitski aranžer Leo Škaro. Kada sve ovo spojite, dobijete prekrasne trenutke rada i suradnje koji su neponovljivi. Ova me suradnja silno veselila i obogatila ,te sam posebno zahvalna mome dragom Peri što me pozvao u ovu priču.



Dalmatino - Jedina ljubav
O glazbenom talentu, jednog i drugog, nemoguće je ispričati u nekoliko rečenica, mogu samo reći da su neupitni i veliki. Ističe da živi svoj san i da je i nakon više od 30 godina braka, suprug Mario još uvijek iznenadi. Ti si jedina jubav moga života moje jedino svitlo sva moja lipota ti si anđeo kojeg sam tražila ja da mi jubav i sriću da... Zivi daleko u gradu malom hteo bih majko sad tamo poc' da ljubim nezno to lice njeno da mrsim kosu tamnu k'o noc Ref. Svi koji vole nekoga vjerujem da će pronaći dio sebe u ovoj pjesmi. Doris je toliko jednostavna, a toliko velika žena, umjetnica i pjevačica. Akordi - Klapa Rispet - Doris Dragovic - Jedina jubav moga zivota Tvoja lipota pripada svima a tvoje srce jedino meni blažen san čovik zato šta mogu pružiti jubav voljenoj ženi Od prvog dana pa dok me ima uvik ću dušo uz tebe bit jer meni sriće bez tebe nima vridiš mi više nego svit... Događalo mi se u studiju kad je snimala da se naježim, ona naprosto što je starija to bolje pjeva. Doris je toliko jednostavna, a toliko velika žena, umjetnica i pjevačica. Sama pjesma 'Jedina jubav moga života' vraća me na izvor i podsjeća na zlatne godine splitskih terasa i festivala. Nakon prošlog veselijeg hita, Pero Kozomara, skladatelj najvećih uspješnica klape Rišpet ovog puta se odlučio na klasičnu klapsku baladu, gdje je ovog puta udružio snage s Robertom Pilepićem koji potpisuje i stihove pjesme. Licu pjesme, posebnu ljepotu dodao je i mladi splitski aranžer Leo Škaro.

[Uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze|Crna gora ljetovanje iskustva|Slike golih picka]








Post je objavljen 01.01.2019. u 16:41 sati.