Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diabecaci

Marketing

Bosna sunce osiguranje - Pronađite djevojku

Bosna-sunce.ba










Click here: Bosna sunce osiguranje






Taib Delić, direktor Poliklinike Sunce-Agram samo za Urban Magazin... Brza i kvalitetna usluga te individualan pristup svakom klijentu, imperativi su na kojima temeljimo svoje poslovanje. Sistematski pregled, kao sastavni dio police, uključuje internistički pregled, EKG, RTG srca i pluća, pregled dojki UZV i mamografija , UZV trbuha, ginekološki pregled i PAPA test, ginekološki UZV, UZV prostate i PSA, kao i laboratorijske pretrage. Adriatic osiguranje misli na Vas!!



bosna sunce osiguranje

Sarajevo preuzelo portfelj Zovko osiguranja d. Pratite nas dalje i na; FTV prije Dnevnika , HayatTV, PinkBiH, TV1, BHRT, FaCeTV, OBN!



bosna sunce osiguranje

Pretraga članaka - Medicinske usluge i sistematski pregledi vezani za dobrovoljno zdravstveno osiguranje provode se putem Poliklinike Sunce-Agram u Sarajevu.



bosna sunce osiguranje

Poliklinika Sunce najveći je privatni zdravstveni sustav u našoj zemlji, koji je s radom započeo 1998. Jedinstven i razgranat sustav čini sedam Poliklinika u Hrvatskoj, u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu i Varaždinu te Poliklinika Sunce Agram u Sarajevu. Do sada je u ovaj sustav uloženo 400 milijuna kuna. Popis registriranih djelatnosti u Poliklinici Sunce je uistinu širok. Poliklinika pruža medicinske usluge, pretrage i dijagnostičke postupke iz područja interne medicine, kirurgije, citologije, radiologije, otorinolaringologije, ginekologije, urologije, neurologije, medicine rada, oftalmologije, dermatovenerologije, pedijatrije, ortopedije, psihijatrije, fizikalne medicine i rehabilitacije te laboratorijske dijagnostike. Brza i kvalitetna usluga te individualan pristup svakom klijentu, imperativi su na kojima temeljimo svoje poslovanje. Svojim korisnicima i osiguranicima godišnje pružamo više od 1. Mladen Jukić, Glavni ravnatelj Poliklinike Sunce. Kvalitetna i brza usluga temelji se na vrhunskim medicinskim stručnjacima i suvremenoj medicinskoj opremi. U sustavu Poliklinike Sunce o Vama brine 174 stalno zaposlenih zdravstvenih djelatnika, od toga 53 liječnika specijalista i subspecijalista. Svi liječnici prolaze kontinuiranu stručnu edukaciju, uz stručno usavršavanje u zemlji i inozemstvu. Pored ugodnog i modernog interijera, Poliklinike Sunce opremljene su najsuvremenijom dijagnostičkom opremom dostupnom na svjetskom tržištu. Potvrđuje to i Poliklinika Sunce na zagrebačkom Trnju koja je rangirana među sto najbolje opremljenih poliklinika u svijetu.



BSO Call
Pretraga traje od 10 do 15 minuta, a sama punkcija pod kontrolom UZV-a svega nekoliko sekundi. ONLINE Putno osiguranje Ovog leta kupuj putno osiguranje i osvoji putovanje u Barselonu na Evropsko prvenstvo u vaterpolu, vaučere za putovanje u vrednosti od 1. Osiguranici kao i tržišni pacijenti na jednom mjestu u ugodno opremljenim prostorima mogu izabrati kvalitetnu medicinsku uslugu ili obaviti željenu pretragu u terminu koji im odgovara uz maksimalnu fleksibilnost, bez čekanja i dostupnost gotovih nalaza u najkraćem roku. Za sve naše članove, pogodnosti vrijede i uz pokaz članske karte, ali sa uredno plaćenom godišnjom članarinom. Pohranjivanje kolačića možete spriječiti odgovarajućih postavkama u softveru Vašeg preglednika.

[Cure iz splita upoznavanje|Žene za kontakt|Razvedena trazi muskarca -- Mali Oglasi # Goglasi.com]








Post je objavljen 01.01.2019. u 14:17 sati.