Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Napokon otišla!

Je, je, stvarno sam sretna da je napokon prošla 2018. godina. Meni baš nije bila dobra zbog operacije srca i još nekih stvari.
Eeee, sad, što nas čeka u 2019? Ruku na srce može biti još gora nego ona stara. Vjerojatno kako za koga, jel'da? To je samo dokaz da je zaista sve relativno.

No, općenito uzevši čula sam iz "pouzdanih" izvora da će Trump izgubiti sluh, Putina će opet netko pokušati ubiti, Rusiju bi trebao pogoditi neki veliki meteorit. A sada dobro i pažljivo čitajte!!!

Ove godine, kad se pak spremamo u Japan (Morski i ja), trebao bi Aziju pogoditi najsnažniji potres koji će uzrokovati razoran tsunami te izbrisati veliki dio Azije!

I što da vam kažem? Ako se to ostvari na'ebali smo, osim ako se to dogodi dok budemo tamo jer to nam je uvijek bila velika želja da završimo u Japanu.

Na sreću, nisam praznovjerna ali činjenica je da može biti sve i svašta i bolje je živjeti u neznanju (što se toga tiče). A do tada živimo iz dana u dan, kao što neki kažu, bez opterećenja i nagađanja što bi se moglo dogoditi. Što će biti, bit će, zar ne? Od sudbine se ne može pobjeći.



Post je objavljen 02.01.2019. u 17:00 sati.