Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Doček Nove godine. ..

1.1.2019

Pazi ovo doček, kao neće ona doći ako se ja ne najedem i napijem do ponoći. Nije mi da dočekam Novu koliko sam jedva čekala da ispratim ovu Matorku. Što će reći blog anketa, izabrali smo varijantu Doma u krevetu u kombinaciji prespavaću.
Rezervisala sam na vreme fotelju ispred TV ekrana. Glavnokomandujući se opredelio za ležeći položaj. Fotelja je bila pored stočića sa đakonijama kao da će sa Novom doći i g.Smak sveta, a pored kauča je bila ona g-đa„pipkalica“ koja nam daje moć skakutanja po svetu bez podizanja donjeg dela tela.
I tako posle dobre večere, a lošeg TV programa koji je opasno pokazivao da je opcija fotelja bio pogrešan izbor, negde daleko od ponoći zvrrrrrrrrrrrrrrrrrr…
Gvirim na špijunku da nije Deda Mraz došao još jedanput, kad neko panično lupa
-Otvaraj brzo…
Sused i suseda, sa torbom, punim tanjurima i flašama…
-Pokvario se televizor pa mi došli kod vas. Poneli smo i hranu, malo žestine tek da se opustimo.


Ode moja fotelja, dodjoše milion tanjirića, čašića i escajga. Guraj stočiće, sklapaj onaj što nije sto godina korišćen, vadi salvete, stolnjake, ma sve znate… Bor se ne da, drži hrabro svoje pozicije pola sobe zauzeo. Nova godina čeka da se smestimo.
Poredjasmo se kao u kazalištu pa buljimo u ekran. Srećom one silikonke počeše da vrište, to jest pevaju, voditelji nas zasuše vicevima iz doba Jure. Jedan navija za vremešne pevaljke, drugi za golišave sponzoruše i malo po malo posedasmo u krug kao Indijanci da popušimo lulu mira. Neko poče sa vicevima o Muji i Sulji, pa nastaviše o plavušama i našoj intligenciji. Vreme odmiče, flaše se prazne i kad dodje ponoć, muškići uzeše po bocu šampanjca da otvore. Vidim ja, mućnuše svaki, kao njihov je bolji. Oba zapušača izleteše kao petarde, sudariše se u vazduhu, vino polete na sve strane, ali srećom bilo je i za čaše. Šta je posle bilo ne znam… probudila sam se ujutro za koncert iz Beča i neka nam je sretna i dobra ova Nova 2019.
Živeli vi meni blogeri zdravi, nasmijani i puni ideja za postove, a za ostalo ćemo lako!!



Post je objavljen 01.01.2019. u 09:40 sati.