Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naramolookm

Marketing

Da li sam trudna ako me boli stomak - Stranica za upoznavanje

Da li sam trudna?










Click here: Da li sam trudna ako me boli stomak






Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Nisam spavala, zao mi sto ne popustih suprugu da mi donese dormeo, jer sam potouno iscrpljena i nenaspavana dosla na porodjaj.



da li sam trudna ako me boli stomak

Kada znate da vas čeka naporan dan, isplanirajte redovne, ali manje obroke, koji će sprečiti osećaj gladi ili prejedanja i izbegavajte napitke koji sadrže kofein sve to može da uzrokuje stomačne tegobe. Nakon toga imala sam odnos sa partnerom. Dr savjetuju da se izgura do pocetka 38.



da li sam trudna ako me boli stomak

Da li sam trudna? - Kada vas tu boli ili osjećate pritisak može se raditi o posljedici nervoze, loše ishrane ili problemima sa stolicom. Ako dijete povrati, odmah mu bude lakše.



da li sam trudna ako me boli stomak

Radila sam urinokulturu-sve ok. Muce li nekog iste muke? Ja sam isto 4 mesec i desi mi se da se u snu okrenem na stomak. Nije od toga sigurno,beba je u materici zasticena kao beli medved,nema sanse da je povredis na taj nacin,ne brini. To prenosim reci moje doktorice jer sam i ja brinula zbog okretanja na stomak. Kod tebe je,ja mislim,bol prouzrokovan rastezanjem materice,sto je sasvim normalno. Mene je pocelo da probada u levom jajniku. Kad ustanem sa stolice i pokusam da se ispravim,moram u tom polozaju ostati nekoliko sekundi jer mi bol ne da da se mrdnem. Takodje i trticni deo mi se kida Nemoj da se plasis unapred, ali ja bih ipak pozvala ili otisla kod dr-a na tvom mestu, mozda ti poveca dozu utrogestana. Ne mora da bude nista lose, samo, negde se kao kroz maglu secam da mi je u prvoj rizicnoj trudnoci dr rekla da joj se javim ako bolovi budu kao menstrualni. Za pocetak, lezi dok se ne cujes sa dr, tj miruj. TI menstrualni su ocekivani na samom pocetku trudnoce onda kad treba da dobijes i kada i saznajes da si trudna , ali mislilm da kasnije nisu bas ;pozeljni. Znam da nisu dobri u kasnijoj trudnoci mene je celu noc boleo stomak , ceo, a puibicna kad stojim i hodam. Nakon toga,i danas popodne po malo me boli stomak,ali strogo mirujem. Da li je neka od vas imala slican problem? Ne znam da li je opasno i da li da idem kod lekara?



Q&A
Ukoliko već tri meseca ili duže osećate bolove u crevima, možda patite od tegoba koje se u medicini nazivaju sindrom iritacije želuca, a javljaju se kod svake pete žene. A nije mi jasno zasto nemogu spavat na stomaku, cim legnem na stomak nekako me steze i boli. Pomagajte cure sutra idem doktoru pa ću znat na čemu sam. Svaka cast kad si toliko dugo izdrzala i nisi jos provjerila odgovor članu RE: Da li sam trudna? S druge strane, ako sumnjaš da ti je to krvarenje koje si imala prije dvanaest dana prava menstruacija, onda bi trudnoća da postoji bila sad tolika da bi je i test i pregled kod ginekologa sigurno potvrdio, tako da je negativan test najvjerovatnije ili prerano urađen poslije menstruacije ili realno negativan. Ne samo iz praktčinih, nego i iz medicinskih razloga to može biti odlučujuće. Da li postoji mpgucnost da sam u drugom stanju?

[Kuce na prodaju beograd|Pink radio oglasi austrija|Uživajte! Vruća pravila erotske masaže]








Post je objavljen 01.01.2019. u 07:52 sati.