Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brewmireto

Marketing

Nevin decko - Lijepe djevojke

Prvi put










Click here: Nevin decko






Kako da mi se digne kad se ne dize? Zahvalna za moju strpljivost, pažnju... Molim da moje iskustvo uđe u enciklopediju!



nevin decko

ZAPAMTI DA SI ZDRAV I PRAV I TAKO SE PONAŠAJ, I ZAJEBI OČEKIVANJA I ŽELJE I SVE ĆE LEĆI. Ako nisu usledile komplikacije na primer infekcija , nećete. Pazi, stalno sam okružena devojkama i nikad - ali nikad - nisam čula da je neka imala orgazam kad je izgubila nevinost! Isto iskustvo dele zene iz moje porodice koje kazu da muskarac oseti himen.



nevin decko

DECAK KOJI JE BIO SUVISE NEVIN (2007) - Film en Streaming - Šta je to belo unutar moje vulve? Da li postoji ikakva mogucnost da devojka koja je nevina ostane u drugom stanju, ako nema penetracije, vec samo stimulisanja klitorisa muskim polnim organom, pri cemu devojka i ostaje nevina?



nevin decko

Da zelim da se nasalim rekla bih ti da ga napijes... Ali mogu i da budem i ozbiljna Cudno se postavlja, obzirom da nema izbora - jednom MORA da ima PRVI put. Sa tobom ili sa nekom drugom. Na Zemlji ili na Marsu. U krevetu ili u kolima... Njih dvoje sami, mic-po-mic, vise dana za redom... Pre toga popricaj sa njim. Nije da mi je jasno, ali izgleda da je tebi stalo i do njega i do sexa bas sa njim. Onda vredi potruditi se hmm pa i pokusavala sam to lepo polako korak po korak ali jednostavno uvek budem odbijena. On je u stilu da to uradi sa devojkom koju zaista voli a pre mene to nije bila ni jedna sve veze pre mene su bile ispod jednog meseca. On je u stilu da to uradi sa devojkom koju zaista voli a pre mene to nije bila ni jedna sve veze pre mene su bile ispod jednog meseca. Izvini na ovome ali mozda on tebe ne voli dovoljno,mislim ,ako vec tako razmislja kao sto si ti napisala! Ja znam da nikad ne bih spavala sa nekim kog stvarno ne volim! Ja sam pre ovog decka imala mnogo veza ali nikad mi nije padalo napamet da spavam sa nekim jer ih nisam volela! Onda sam i ja zavolela i eto desilo se!



Ajzea - Kucke ft. Playaz & STM(Tekst)
Pa šta - ako je neko nevin?!... Njih dvoje sami, mic-po-mic, vise dana za redom... Mislim da sam možda alergična na spermu svog dečka. Ali, bez operacije, nema načina da ih trajno zadržite u tom položaju. Slušaj druge, ali budi svoj!... Naravno, pretogodišnje praćenje je nedovoljno, jer se posledice javljaju tek posle deset do petnaest godina. Sve se, s nama, deslo tako brzo da se... Himen jeste jedna vrsta barijere ali znamo dobro da je propustljiv kuda prodje menstrualna krv? Verovatno ne, ali obavestite svog ginekologa o tome. Posle koliko vremena od seksa se pojavljuju prvi simptomi seksualno prenosivih bolesti? Zašto se javlja specifičan miris kada se pomešaju moja vaginalna i njegova semena tečnost?

[Glas Slavonije|Sex sa zivotinjama price|Mapa Crne Gore]








Post je objavljen 01.01.2019. u 07:19 sati.