Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leeurarala

Marketing

Stoliv crna gora slike - Pravi datiranje

Apartmani Ćetković - Stoliv










Click here: Stoliv crna gora slike






Najpoznatija i najposećenija plaža je Markov Rt. Ova neverovatna nekretnina je pozicionirana na najboljem mogućem mjestu, sa preljepim pogledom na more.



stoliv crna gora slike

Parking je odmah iza kuce, dok je prijatna okucnica i bašta potpuno opremljena za odmor i relaksaciju gostiju: ležaljke, roštilj, sto za stoni tenis... Sobe su prostrane i imaju dosta svjetla.



stoliv crna gora slike

Muo, Prčanj, Stoliv, Lepetane. - Površina: 277m2 Plac: 2600m2 Dnevni boravak Broj spavaćih soba: 6 Broj kupatila: 4 + toalet Taverna, soba za bilijar, kuhinja Bazen Košarkaški i odbojkaški teren Garaža Parking za više vozila Terasa i bašta grijanje: podno godina izgradnje 2001. Nalazimo se oko 9 kilometara od Tivta ili Kotora, a autobuska stanica je upravo ispred naše kuće.



stoliv crna gora slike

Dvokrevetni Studio Opis: Površina 16 m˛, sa izvanrednim pogledom na dvorište i more. Ležaj za dve osobe, Kuhinja, Zasebno kupatilo, TV, Klima, Wireless internet Apartman 1 Opis: Površina 21 m˛, sa pogledom na dvorište i more. Francuski ležaj + krevet, Soba, Kuhinja + Trpezarija, Kupatilo sa WC-om, TV, Klima, Wireless internet Apartman 2 Opis: Površina 30 m˛, sa pogledom na more i dvorište. Francuski ležaj + veliki krevet + ugaona garnitura na rasklapanje. Soba,Kuhinja + Trpezarija, Kupatilo sa WC-om, TV, Klima, Wireless internet Apartman 3 Opis: Površina 32 m˛. Francuski ležaj + krevet, Dnevni boravak sa ugaonom garniturom na rasklapanje. Kuhinja, Kupatilo sa WC-om, TV, Klima, Wireless internet Apartman 4 Opis: Površina 30 m˛ Francuski ležaj + krevet, Dnevni boravak sa trosedom, Terasa, Kuhinja, Kupatilo sa WC-om, TV, klima, Wireless internet, Parking Apartman 5 Opis: Površina 30 m˛ Francuski ležaj + krevet, Dnevni boravak sa trosedom, Kuhinja, Kupatilo sa WC-om, TV, klima, Wireless internet, Parking Soba 1 Opis: Površina 14 m˛, sa finim pogledom na more. Bračni ležaj + krevet, Kupatilo, Klima, Wireless internet Zajednička kuhinja sa sobom broj 2 Soba 2 Opis: Površina 15 m˛, sa balkonom sa pogledom na more. Francuski ležaj + krevet, Kupatilo, Klima, Wireless internet Zajednička kuhinja sa sobom broj 1. Soba 3 Opis: Površina 15 m˛, sa pogledom na more. Klima, Wireless internet Zajednička kuhinja sa sobom broj 4. Zajedničko kupatilo sa sobom broj 4. Soba 4 Opis: Površina 12 m˛, sa pogledom na more. Bračni ležaj + krevet, Klima, Wireless internet Zajednička kuhinja sa sobom broj 3. Zajedničko kupatilo sa sobom broj 3. Apartmani Iva mogu u dogovoru sa Vama da Vam omoguce jos i: Iznajmljivanje bicikla, iznajmljivanje camca sa veslima, ili sa motorom, voznja gliserom, transfer od aerodroma i nazad, organizovanje izleta sirom Crne Gore Manastir Ostrog, Lovcen.. Vaša poruka je poslata. Popunjavanjem forme ispod, saljete Vase pitanje direktno vlasniku.



Stoliv - Boka Kotorska
Nalazimo se oko 9 kilometara od Tivta ili Kotora, a autobuska stanica je upravo ispred naše kuće. Naši agenti rade u timu kako bi zajedno pružili maksimalnu pomoć kupcima, prodavcima, graditeljima ili investitorima, koji su odlučili da svoj posao obave preko Rivijera Nekretnine. Odmor od kupanja i sunčanja pronaći ćete u baru na plaži, a možete uživati u šetnji po njenoj obali, trčanju, džogingu ili obilasku prodavnica. Francuski ležaj + krevet, Soba, Kuhinja + Trpezarija, Kupatilo sa WC-om, TV, Klima, Wireless internet Apartman 2 Opis: Površina 30 m˛, sa pogledom na more i dvorište. Kuca se nalazi 5m od mora, u mestu Donji Stoliv, 10 km od Kotora, i isto toliko od Tivta. Ova neverovatna nekretnina je pozicionirana na najboljem mogućem mjestu, sa preljepim pogledom na more. Nakon Kotora doljose Muo, Prcanj i Stoliv. Kuće se sastoje od dnevne sobe, sobe za ručavanje, biblioteke, 6 spavaćih soba, 4 kupatila, toaleta, namještene kuhinje, sušionice za veš, košarkaškog i odbojkaškog terena, garaže i parking mjesta za nekoliko vozila. Ova šljunkovita plaža, duga je oko 1000 m i nalazi se na putu od Prčnja do Stoliva. Ovo su prelijepa mala naselja preko puta Kotora sa stotinama mula i barki, preljepim starim palatama, crkvama, legendama... Ukoliko se pak uželite velikih, bučnijih plaža, njih možete naći ukoliko krenete ka Tivtu ili Kotoru, udaljene su po 2 ili 3 kilometra od nas. Prčanj Naselje na istočnoj strani Vrmca, naspram Dobrote.

[Ozbiljna zena trazi posao ciscenja na par sati u, cena: DogovorČišćenje i održavanje|Sex oglasi bih|Sex oglasi slavonski brod]








Post je objavljen 01.01.2019. u 06:08 sati.