Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doctmanalga

Marketing

Znakovi koji govore da mu NIJE STALO - Pronađite djevojku

DA LI SE VAŠ PARTNER OHLADIO? Evo 7 POKAZATELJA koji govore da mu VIŠE NIJE STALO!










Click here: Znakovi koji govore da mu NIJE STALO






A opet zove svakih 5 min Preterana posesivnost nije samo iritantna, nego i okrutna. Samo što danas većina ne traži ljubav nego sex, a kad ljubav nađu boje je se.... Ako se i nakon određenog vremena ispostavi da i dalje ima mnoštvo prijateljica i da se stalno trudi biti im pri ruci, to treba biti znak za uzbunu. Uostalom, na taj način pokazuje da mu je lepo s vama.



Znakovi koji govore da mu NIJE STALO

A onda kad malo bolje razmislim pitam se čemu sve to? Pitam se ako se volimo zašto si kompliciramo život? Ismejavanje Posebno okrutno može da zazvuči ismejavanje nežnije polovine u javnosti i društvu.



Znakovi koji govore da mu NIJE STALO

On jednostavno nije zainteresiran - Puno stvari možete videti u načinu na koji vas predstavlja u društvu.



Znakovi koji govore da mu NIJE STALO

Kao što žene vole dobro da se provedu samo sa ženskom ekipom, tako je normalno da i muškarac to učini sa svojom ekipom. Jednako okrutno može da bude i ako se vaš dragi tokom cele noći umesto sa vama, igra sa mišem i tastaturom, a vama nakon svađe kupi psa, mačku ili ribicu kako bi se i vi dobro zabavili. Muškarci takođe neće propustiti ni jednu priliku za višeminutno buljenje u raskošne grudi bilo koje devojke. Ipak, to nije toliko okrutno prema žrtvi na koju se namere, nego najpre prema partnerki koja sedi upravo pored njega. Za nezrelog muškarca koji u devojci namerno izaziva ljubomoru, ponekad nije dovoljan razgovor ili ciljana psihoterapija, a neće pomoći ni egzorcizam. Ismejavanje Posebno okrutno može da zazvuči ismejavanje nežnije polovine u javnosti i društvu. Samo ako i vi to volite Nema ništa loše ako vaš dečko želi da mu ispunite neke seksualne zahteve, ali to nikako ne znači da morate da postanete prava porno diva. A opet zove svakih 5 min Preterana posesivnost nije samo iritantna, nego i okrutna. Ako vas optužuje da ste preterano ljubomorni, a poludi i na samo spominjanje drugog muškarca, nije sve idealno. Baš sam pravi superman On zna sve i naglašava praktičnu stranu života, ali u razumevanju emocija nije baš majstor. Ismejavanje ženske nežnije strane može ponekad da bude itekako okrutno. Pamtim samo bitne stvari! Okrutno će zvučati oni primeri koji će i u pola noći znati sve fudbalske i ostale sportske rezultate, a zaboraviti rođendane, imendane ili godišnjice. Selektivna memorija je čudo. Veliki ego Ako ste se ikada zapitali zašto muškarci mrze da ih neko vodi jednostavnijim i bržim putem dok se vozite autom, znajte da je stvar u prevelikom egu i ponosu.



LJUBAV: Zašto se muškarci distanciraju
Ako mu nije stalo do vas više, neće se potruditi da ga reši, jer njemu to zapravo više i ne predstavlja problem. Ako vas optužuje da ste preterano ljubomorni, a poludi i na samo spominjanje drugog muškarca, nije sve idealno. Ne zudim toliko ni da ga vratim, koliko da mu vratim... Nije ti rekao niti učinio ništa da bi te zadržao. On se nema potrebu dodatno truditi.

[Www ljubavni oglasi hr|Društvene mreže film|Parfemi muller]








Post je objavljen 01.01.2019. u 05:51 sati.