Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diocentmodol

Marketing

Muskarci vole vatrene zene - Pronađi pratnju

Šta muškarci vole na ženama? Nije to što mislite!










Click here: Muskarci vole vatrene zene






Device ne privlače preterano nametljive partnerke, radije će odabrati slatku i harizmatičnu, pomalo stidljivu devojku sitnije ili svakako skladne građe tela. Ako vas gleda samo kao devojku, brzo ćete ga izgubiti. Žene koje naglašavaju svoje čari, ali dosta toga — prepuštaju mašti muškarca Koliko god to neverovatno zvučalo, muškarci vole kada ih se zadirkuje mrvicama golotinje koje tek nagoveštavaju što bi moglo da sledi.



muskarci vole vatrene zene

One će želeti da budu centar vašeg sveta. Nista sto je ona izjavila na ovu temu nema veze sa zivotom Ja sam visoka 170 cm, mislim da sam prosecne visine i zadovoljna sam Muskarci oko mene generalno nisu sa bas visokim devojkama, nisam cak ni sigurna da poznajem devojku koja je visa od recimo 180 cm A nisam vala ni upoznala zensku osobu koja ima kompleks zbog visine, to se samo na ovom forumu histerise oko toga znamo svi na koga mislim xD. I to ne samo kada govorimo o poslu, već i o prijateljima.



muskarci vole vatrene zene

Na šta se sve muškarci pale? - Radi se o pukom lecenju zenske sujete da moze i mladjeg muzjaka savatati.. Emotivne i iskrene Zabluda je da muškarci ne vole otvorene žene.



muskarci vole vatrene zene

U stvari, iako je fizički izgled prvo što primjete možda ne baš svi , kada se trebaju skrasiti ove stvari su najmanje bitne. Ako ste zainteresovani da vidite koje su to stvari koje muškarci vole kod žena, pročitajte pažljivo ovaj tekst jer svaki muškarac bi volio biti sa ženom koja je... Ne vole predavanja, savjete ili komentare o tome šta biste vi učiniti da ste bili na njegovom mjestu. Većina naših muškaraca nikada neće pjevati ispred nas profesionalne pjevače ne uključujemo , ali zato oni vole nas da čuju kako pjevamo čak i ako to zvuči više kao zavijanje , vole nas vidjeti kako plešemo po kući, rado će nas iznenaditi ako znaju da će naša reakcija biti pozitivna, jednostavno muškarci nas vole vidjeti onakve kakve stvarno jesmo čak i ako to uključuje određenu dozu ludosti. Nije stvar u tome da budeš izuzetno lijepa, imaš dobar posao, impresivnu biografiju ili šta već drugo - riječ je tome da budeš srećna zbog svojih osobina i karaktera, da budeš pozitivna, da znaš da si super žena koja zaslužuje velike stvari. I, vjerujte mi, istina je da baksuzluk nikada ne putuje sam, ali isto se može reći i za sreću. Biti srećan u samo jednom segmentu, automatski vuče i sve ostalo. I dok je ovo prvo ustvati dobra stvar za vas, ovo drugo ga stvarno neće impresionirati. Biti u mogućnosti izaći u restoran ili piceriju, da se opustite, da imate dobar provod i razgovarate o vašoj hrani u smislu kako je dobrog ukusa, a ne koliko masti ima u njoj, pokašaće da ste sigurni u sebe... Pa, do sad smo naučili do to baš i nije jedini način, iako je sigurno jedan od najučinkovitijih. Kako god, muškarci vole žene koje znaju da kuvaju i koje su spremne, ako ne znaju, da to nauče baš zbog svog čovjeka. Znamo, znamo šta ćete reći sada, ali, vjerujte, i stručnjaci se slažu sa ovom konstatacijom! Dakle, oni vole STVARNE devojke! Prosječan muškarac reći će vam da vas voli samo jednom i pokazaće vam koliko vas voli pet puta. I vi trebate napraviti isto. Budite uz njega i mazite ga kad je bolestan ili umoran, iznenadite ga s vremena na vrijeme, slušajte njegove probleme - pokažite mu sve što ste željeli da mu kažete, jer to je osobina koja je veoma važna i koju muškarci vole kod žena. Vrijeme je da pronađete svoju smiješnu stranu, dame! Ne znamo za vas, ali smisao za humor definitivno dobija naš glas! Mislim, stvarno, jel moguće? J Da li oni, ustvari vole kada mi potrošimo novac na sve one kreme i kozmetiče proizvode? Briga o sebi pokazuje mu da ćete se dobro brinuti i o njemu. On mora znati da ispod tog krhkog tijela žene koju voli, postoji velika stijena za koju se može uhvatiti - žena na koju može uvijek računati. Stvari koje muškarci vole kod žena su skoro iste kao i stvari koje žene vole kod muškaraca. Da li znate bilo koje druge stvari koje muškarci vole kod žena? Slobodno pitajte svog muškarca o tome!



STA MUSKARCI VOLE KOD DEVOJAKA l Nenad Ulemek
Ja sam 171, decko tacno 20 cm visi, volim stikle, naravno ne po ceo dan, vec u odredjenim situacijama i volim sto i u mojim navisim on opet biva neki cm visi. Bitno je da se priča priča i to najiskrenija! Možda da bude seks boginja? U to spada svakako i kuvanje, peglanje, sređivanje kuće kao i to da uvek budete čiste i uredne. Njegova kolekcija parfema će svakako zaseniti vašu, to prihvatite odmah u startu. Uostalom, svaki muškarac maštao je kako se seksa s nekim seks simbolom ili porno glumicom.

[Erorske price|Podgorica vrijeme|Sladja i vladimir]








Post je objavljen 01.01.2019. u 05:13 sati.