Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luetabdebit

Marketing

Maja šuput - Susretit će se u sredini










Click here: Maja šuput






Pogledajte videospot Maje Šuput Pjesma Amnezija Maja Šuput - Amnezija - Tekst Pjesme Slusaj Maja Šuput - Amnezija Kazu, nocas je gorio grad, amnezija i da me je zaveo gad bez prezira i boca se popilo broj, amezija 112, zovi doktora 112, zovi doktora U glavi potres blagi na tijelu muski trag jos mi je sve u magli gubim zrak Ni sama ne znam razlog ni zasto smijem se kome sam dala usne javite Polako vracam film da bolje razmislim ajmo ponovit' sve jos bolje, najbolje i sve do jutra, do jutra da ne ostaju bas tu Refren. Ipak, turbulentna veza nije opstala jer je pevačica bila ljubomorna pa su se često svađali i mirili.



maja šuput

Kad sklopim oči - 2012. Lopove Dragi Showgirl 2016. Varaš me - 2011.



maja šuput

- Ako ništa drugo, danas bar možeš izbijeliti zube!



maja šuput

Pjevala je i sa grupom Enjoy. Do sada je izdala 5 albuma, a nastupala je i u plesnom showu državne televizije - Ples sa zvijezdama. U tom showu plesni partner joj je bio plesač Ištvan Varga. To je pjesma koja ne može čekati u ladici, jer je stvorena upravo za ljeto koje nam je stiglo — poručuje Maja Šuput. Maja ŠuputNakon što je u vrlo kratkom roku izbacila dva singla i u posljednja dva mjeseca snimila dva spota za pjesmu Djevojačko veče i pjesmu Neprilika, s kojom je nastupila prošli vikend na CMC festivalu u Vodicama, Maja je snimila i treći single Amnezija, u koji se zaljubila na prvu. Pamtljiva melodija i zarazan tekst Amnezije prema prvim reakcijama slušatelja su izvanredni, te smo sigurni da će pjesma postati pravi ljetni hit. EDM vlada svijetom glazbe, pa je tako i pjesma Amnezija na prvo slušanje osvojila i Maju. Raduje je suradnja s novim autorima, Boytronicom koji je zajedno s Martinom Vrbos napisao glazbu i tekst, a kod pisanja teksta im se pridružio i Inav Coste, koji ujedno potpisuje i aranžman. Kao i cijele godine, tako i dolaskom ljeta Maju očekuju brojni nastupi, i koncerti koje će održati po cijeloj Hrvatskoj i šire, tako će već ovaj vikend nastupiti u Beču i Širokom Brijegu, a sljedeći tjedan ju očekuju nastupi u Bjelovaru, Vinkovcima, Dubrovniku i Zagrebu. Pogledajte videospot Maje Šuput Pjesma Amnezija Maja Šuput - Amnezija - Tekst Pjesme Slusaj Maja Šuput - Amnezija Kazu, nocas je gorio grad, amnezija i da me je zaveo gad bez prezira i boca se popilo broj, amezija 112, zovi doktora 112, zovi doktora U glavi potres blagi na tijelu muski trag jos mi je sve u magli gubim zrak Ni sama ne znam razlog ni zasto smijem se kome sam dala usne javite Polako vracam film da bolje razmislim ajmo ponovit' sve jos bolje, najbolje i sve do jutra, do jutra da ne ostaju bas tu Refren. Kazu, nocas je gorio grad, amnezija i da me je zaveo gad bez prezira i boca se popilo broj, amezija 112, zovi doktora 112, zovi doktora Ma da sam sinoc znala na vrijeme rekla ne bilo bi briga manje, vjerujem Refren.



Maja Šuput feat. Challe Salle - Kamikaza (official video)
Pogledajte videospot Maje Šuput Pjesma Amnezija Maja Šuput - Amnezija - Tekst Pjesme Slusaj Maja Šuput - Amnezija Kazu, nocas je gorio grad, amnezija i da me je zaveo gad bez prezira i boca se popilo broj, amezija 112, zovi doktora 112, zovi doktora U glavi potres blagi na tijelu muski trag jos mi je sve u magli gubim zrak Ni sama ne znam razlog ni zasto smijem se kome sam dala usne javite Polako vracam film da bolje razmislim ajmo ponovit' sve jos bolje, najbolje i sve do jutra, do jutra da ne ostaju bas tu Refren. U tom showu plesni partner joj je bio plesač Ištvan Varga. Jedna noć Enjoy 2006. Varaš me - 2011. Jednom prigodom ljetovala je u Medulinu i upoznala dečke iz grupe JOY. Velika joj je podrška otac Boris koji je dugo bio njen menadžer i producent. Ljubi me - 2016. Maja voli uglađene muškarce u odijelima i protiv je veza na daljinu. Obrazovanje O Majinom obrazovanju poznato je tek da je pohađala trogodišnju školu latinoameričkih plesova i jazz dancea.

[Dopisivanja online|Taxi beograd|Ženska osoba traži muškarca]








Post je objavljen 01.01.2019. u 03:22 sati.