Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jazzsuasaquad

Marketing

Žena traži ženu za vezu - Brzog datiranja

zena trazi zenu










Click here: Žena traži ženu za vezu






Treči razlog je da moramo biti. Posjetiteljima stranica nije dozvoljeno kopiranje teksta i pohranjivanje-spremanje u vlastito računalo. Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre.



žena traži ženu za vezu

Nekoj ženi tražiti muškarca može biti kao što i lov na neku. ®ene besplatno za HR,BiH, SI.



žena traži ženu za vezu

Upoznavanje radi braka - Sigurni smo da ćete uživati u novom životu, sa osobom koju ste pronašli uz našu pomoć.



žena traži ženu za vezu

Tamo se mogu naći oglasi u kojim se može iščitati samo osnovna ljuska želja za prisnošću, fizičkom emocionalnom. No, oni koji traže svoju srodnu dušu, ponekad imaju i specifične zahtjeve. Jedan je čitatelj Podravskog, tako, pokušao u nekoliko rečenica predstaviti svoje filozofsko poimanje svijeta, kako bi privukao ženske osobe koje se s njim slažu, a odvratio one koje mu nisu srodna duša. Mislim da ti je sve jasno. Odmah mi se javi — stoji oglasu koji je objavljen u ovotjednom broju Podravskog lista. Lukavi tražitelj životne suputnice u svojem oglasu postavio je i mali test, pozivajući se na starogrčkog filozofa odmetnika, Diogena. Isti je bio zgrožen trivijalnošću i dekedencijom tadašnjeg društva, a jednom prilikom je po glavnom gradskom trgu, usred bijela dana, svijećom tražio Čovjeka, kojega nije pronalazio među ljudima. Dakle, potencijala partnerica misterioznog oglašivača morala je znati tko je bio Diogen i što on predstavlja u filozofskoj misli, da bi se uopće javila na oglas. No, ovog puta poruka je nešto manja skrivena. Da ljudski mozak ili srce, kako vam je draže, ne poznaje granice i spokoj i sreću traži u različitim stvarima, dokazuje i primjer oglasa objavljenog u Podravskom u kojem muškarac za vezu traži ženu s malim djetetom. Čuli smo mnogo komentara na ovaj oglas koji su išli u smjeru nepriličnog. Ipak, skloni smo vjerovati da se radi o muškarcu koji ne može imati djecu, ali želio bi jedno odgojiti kao svoje u idiličnoj obiteljskoj atmosferi. U tim oglasima Podravskog lista, tako, pojavio se oglas u kojemu jedna gospođa traži drugu za prijateljstvo, ali i moguća vezu. Oglas je to koji bi prije koje desetljeće u našem kraju, podigao veliku buru te bi bio dobar povod i za izradu koje lomače. Neki tražitelji životne suputnice ili suputnika vrlo su precizno odredili koje ona ili on moraju biti starosti da bi uopće ušli u konkurenciju. Pitamo se samo bi li uzeo u obzir da mu se javila koja od 35 godina, a velika je i enigma zašto je baš gornju granicu postavio na 52 godine. U oglasima javljaju se i ljudi koji zbog svojih fizičkih nedostatka ne mogu pronaći nekog za vezu te se preko oglasa ogole i kao svoj glavni adut nude iskrenost. No neki oglašivači ne traže niti ljubav svog života, filozofskog istomišljenika, niti pomoć kod svakodnevnih poslova. Da, baš tako je pisalo.



DNEVNJAK - Dirty talk
Ugovorite svoju poziciju: ®ena 46 godina, razvedena, ima odraslog sina,zaposlena, ľeli upoznati muskarca s djecicom u inozemstvu... Stalne veze su i traži se malo više od osobe, dok veze za jednu noć bitan samo sex i uživanje. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Međutim, iza tih omaški krije se očaj prosečnog srpskog seoskog neženje - isti onaj očaj koji muškarce iz Srbije navodi da daju i po. Ovo je najradikalnije delo bestseler autorke koja je ovim i suparničkim sujetama, Ernest s mukom traži glas koji će mu obezbediti mesto u istoriji i pretače sve bogatstvo i žestinu života s Hedli i njihovim krugom prijatelja u roman Sunce se ponovo rađa.

[Oglasi Karlovac Nekretnine |Srpski milf|Upoznaj Devojku Iz Srbije]








Post je objavljen 01.01.2019. u 00:44 sati.