Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paiscagpampge

Marketing

Ljubav preko interneta.. - Brzog datiranja

Pronalazak partnera preko interneta










Click here: Ljubav preko interneta..






Današnje stranice nude pogodnosti za međusobnu komunikaciju koje se prije nisu mogle ni zamisliti: anonimno kontaktiranje putem e-pošte, putem chata, putem telefona, SMS-a, video komunikaciju i td. Pismo treba da sadrži oko desetak redova i naravno potpišite se vašim imenom. Sajtovi za upoznavanje funkcionišu na vrlo jednostavan način.



Ljubav preko interneta..

Usprkos činjenici što puno ljudi ne vjeruje da se na ovaj način može naći savršenog partnera, mnogima je u tome uspjelo. Želimo li komunicirati s nekim, plačati račune, za tu je opet internet. Klasican nacin pronalaska osobe koju cemo voljeti nam omogucava da nademo osobu koja je mozda nekoliko kuca od nas, ili pak nekoliko kilometara, a zahvaljujuci internetu, cijeli svijet je ustvari susjedstvo i mozemo zavoljeti osobu koja je doslovno na drugoj strani svijeta.



Ljubav preko interneta..

Kaya - Ljubav preko interneta - Ako samo površno analizirate šta se sve pojavljuje kao niknejm na našim domaćim čet poligonima, sa lakoćom možete zaključiti da smo debelo isfrustrirana nacija.



Ljubav preko interneta..

Ako vam rečenica zvuči poznato, znači da vam se ovakva situacija barem jednom desila. Nekadašnja muvanja po gradu svodila su se na traženje broja telefona kada, ako ste fina devojka, morate barem malo da se femkate, pa ako je baš uporan zanimljiv, lep... Koliko ste samo puta čuli da se neki srećan par upoznao preko Interneta, ili ste možda čak i sami to doživeli? Danas je to sasvim normalna pojava, iako smo svesni toga da previše vremena provodimo uz mobilni telefon, tablet, računar i druge slične uređaje. Ako ste moderni, urbani građanin i posećujete neki od ovih sajtova, naravno da to nikada nećete priznati. Sigurno su se našli na nekoj slici persijske mačke koja gleda kroz prozor. Doduše i kada se vide okreću glavu, jer ko će da priča u desetercu šta sve ima novo. Činjenica je da se svesno upada u neke interakcije, razgovore i profile s nadom da je to možda nešto specijalno. S Nadom ili bez Nade, dešava se. Nekad je bilo — sretnete se pa se upoznate, pa se ljubav možda desi. Sada je to drugačiji smer — upoznate se, ljubav se desi, pa se sretnete. Šta li bi pre 30 godina rekli na ovo kada su šetali korzoom i stidljivo se gledali ispod oka? Nekad jednostavno odeš, obrišeš broj telefona, ne javiš se. Sve to nekako prođe, ali mutual friends ostanu da podsećaju na vaše prve lajkove i četovanje do kasno u noć. Postavlja se i pitanje gde su granice ponašanja u vezi dok ste onlajn? On bi da stavi da ste In relationship, vama je to glupo. Ona želi zajedničku sliku, on ne. Ljubav preko mreže nam je uprostila mnoge stvari, svi smo onlajn, lakše uspostavljamo kontakt, dogovaramo se, za razliku od nekih prošlih vremena kada ste neprekidno morali da sedite pored telefona i čekate poziv. Ali ljubav u vreme Interneta je dosta toga i iskomplikovala, neki od nas se pretvaraju u prave uhode. Ko mu je ta što mu stalno lajkuje i komentariše slike? Zašto je onlajn u dva ujutru, ma mora da mu je slučajno ostao uključen laptop? Ljubav na mreži nam je donela mnoge nedoumice i više truda da ostanemo kul i glumimo nezainteresovanost.



LJUBAV PREKO INTERNETA
Ako dolazite na ove stranice kako biste stekli novu vezu, bilo prijateljsku, ljubavnu ili bračnu, osnovno pravilo jeste da budete iskreni u svojim namjerama i odnosu prema drugima. Sta od ta dva? Kada su Kaća i mama odlučile da srede stan, krenulo se od Kaćine sobe. Ova web stranica za upoznavanje nudi vam pogodnost korištenja savremenih dostignuća kako biste obogatili vaš život. Verovatno je i udobno, a moguće i zanimljivo. Sad se super snalazim, a i koristi mi da gledam filmove, slušam muziku, ma super mi je. Ova priča će ohrabiriti svakoga ko ima nameru i želju da upozna novog partnera preko sajtova za upoznavanje. Nemam nostalgiju za starim krajem. Noge su mi se odsjekle…. Dobro došli na naš sajt za upoznavanje. Ko je izmislio ovu glupost?

[Besplatni oglasi za dijasporu|Ljubavna numerologija otkriva tko je idealan partner za vas|Sexiadresar]








Post je objavljen 31.12.2018. u 23:16 sati.