Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sourtingmofi

Marketing

Oglasnik zene za vezu - Datiranje za seks

0906/900-990










Click here: Oglasnik zene za vezu






Zgodna, crne kose, smeđe oči, 168cm, 68k, povratnica, ąkolovana, 53 godine, traľim zgodnog visokog muskarca isključivo za ljubav i brak, da je veći i jači od mene, da ima dobre naravi, da voli ąalu i izlaziti gdje bilo, i da traľi svoju najbolju prijateljicu-ljubavnicu. Evo, ako postoji neki tip, da je zgodan ali da voli biti pokoran,poslušan rub u mojoj postelji, a neka mi se javi i fakat neće zažaliti.



oglasnik zene za vezu

Pozivamo sve ljude,željne avanture,dobrog provoda,ljubavi i slično da nam se jave!! Ti, da ti, moraš biti slobodan, lip, i moraš se volit smijati, za početak meni čisto dosta. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Ozbiljni gospodini Vas očekuju 0385 99 7008920 SMS........



oglasnik zene za vezu

Veza i Brak - Trenutno na radu u Splitu 45 g.



oglasnik zene za vezu

Tamnoputa sanjalica, zanosnih bedara, velikih grudi, krupnih smeđih okica i dugih trepavica 43 godina, Lijepe duge noge i uski struk želi muškarca za provod. Crna duga kosa, plave oči i godina 30-et. Voli kožu, visoke pete, bič!? Rastavljena, mobilna, zaposlena plavuša. Uvjet,muškarac do 47 godina i da je slobodan! Imam sve ali sam usamljena a vremena za izlaženje nemam! Ja imam auto, nisam blizu grada ali ako si vrijedan ja ću doći nevažno gdje si ti! Sve ono o čemu sanjaš i maštaš ja pretvaram u stvarnost! Voliš debele, dlakave i velikih tvrdih grudi? Ja sam tvoj broj!



Srbin i Albanka "Zavoljesmo se..."
Vojvodina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija 00385997008920............. Cena poruke iznosi: za mts 122,64din, za Telenor 123,60din i za VIP mrežu 123,48din, porez je uključen u cenu. Srpske za ovaj sajt možete poslati ovako: ukucajte HOG razmak tekst oglasa do 30 reci i pošaljite na broj 091910106 Cena poruke je 3 KM + PDV, za BH TELEKOM, MTEL i ERONET. Vecina devojaka, dama ima i svoj smeštaj. Brzo, efikasno, diskretno i sigurno! U ovom gradu svašta finog ima. ®elim pozvat na ljetovanje jednog udovca od 62--67 god. Ovjde ćete naći sve raspoložive vruće dame iz Hrvatske koje žele upoznati nekoga na brz i jednostavan način -putem SMS-a! Izbor je zaista velik i svakim danom je sve veći i veći!!! Trenutno na radu u Splitu 45 g. Tamnoputa sanjalica, zanosnih bedara, velikih grudi, krupnih smeđih okica i dugih trepavica 43 godina, Lijepe duge noge i uski struk želi muškarca za provod.

[Poznanstvo na eng|Žena traži muškarca za vezu|Severina biografija]








Post je objavljen 31.12.2018. u 21:07 sati.