Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boratomac

Marketing

Nataša šavija - Susret s djevojkom

Nataša Šavija










Click here: Nataša šavija






Za pola sata seksa Niki uzima 120 evra, dok ceo sat naplaćuje 150 evra. Nešto što Nataša Šavija ne krije od javnosti, a što se tiče njene privatnosti, jeste da se nekoliko puta do sada podvrgla estetskim operacijama kako bi svoj fizički izgled dovela do nivoa do kojeg je želela. Starleta je punila novinske stupce tako što je ispričala da je kroz njen krevet protutnjalo pola fudbalske reprezentacije, a obelodanila je i aferu s ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.



nataša šavija

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja u jednom prestoničkom restoranu i tada su razmenili kontakte. Ukoliko želite da saznate više o Nataši Šaviji, učinite to tako što ćete pročitati njenu biografiju. Stekla sam utisak da je on skroz na mestu, kulturan i fin.



nataša šavija

Nataša Šavija - Nataša Šavija privatno Privatno, Nataša Šavija sebe opisuje kao jednu potpuno normalnu i običnu devojku koja se ni po čemu bitnom ne razlikuje od ostalih devojaka. Ono što Nataša posebno voli da radi kada ima slobodno vreme na raspolaganju, jeste da čita knjige , gleda filmove i da trenira.



nataša šavija

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja u jednom prestoničkom restoranu i tada su razmenili kontakte. Počeli su tajno da se viđaju i to traje već izvesno vreme, a često odlaze i na putovanja van zemlje. Njemu ne smeta ni to što je ona odlučila da uđe u rijaliti, samo da njega ne pominje. Čak mu to i odgovara, jer sada više vremena provodi sa suprugom, koja ne zna da njen muž ima poznatu ljubavnicu - otkriva dobro upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti. Ja tog čoveka poznajem preko mog dečka, koji me finansira. Nemojte njega da petljate. On ima porodicu i dete, a veoma je ozbiljan čovek. Daleko bilo da me sad povezuju i s njim! Možda je nekad prokomentarisao nešto o meni jer me poznaje. Upoznali smo se u restoranu kad smo svi zajedno bili na ručku. Stekla sam utisak da je on skroz na mestu, kulturan i fin. Zato ne bih želela da njega upetljavate. Pišite šta god želite, ali gledajte da to bude lepo upakovano - poručila je pevačica. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo. Administratorima se možete obratiti ovde: online alo.



NATASA SAVIJA - NE BRINI (OFFICIAL VIDEO)
Visoka sam 170 centimetara, imam 55 kilograma. Drug me je obavestio o tome i poslao link. Nešto što Nataša Šavija ne krije od javnosti, a što se tiče njene privatnosti, jeste da se nekoliko puta do sada podvrgla estetskim operacijama kako bi svoj fizički izgled dovela do nivoa do kojeg je želela. Znam šta je istina, pred sobom sam čista i to mi je najvažnije, pa neka misli ko šta hoće. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja u jednom prestoničkom restoranu i tada su razmenili kontakte.

[Ženidba po preporuci: Najpoželjnije djevojke iz Albanije|Vruci oglasi split|Rijeka sex oglasi]








Post je objavljen 31.12.2018. u 17:10 sati.