Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pleasodrepar

Marketing

Hoteli beograd vozdovac - Stvarne djevojke

Hotel M Beograd










Click here: Hoteli beograd vozdovac






U hotelu su dozvoljeni kućni ljubimci. I pored svoje duge istorije renovirani hotel zadovoljava najsavremenije visoke hotelske standarde. U okviru hotela nalaze se restorani Metropolitan Grill i Focaccia, kao i mesta za poslovne sastanke i druženja Tea House i The Bar. Kada pričamo o temi smeštaj na dan uvek u ponudu ulazi kompletna kuhinja, zasebno kvalitetno I dobro održavano kuptilo, najstrože higijenski standardi, a mnoge jedinice se izdaju kao spa apartmani Beograd 7.



hoteli beograd vozdovac

Posetioci mogu koristiti prostranu zajedničku prostoriju, a postoji i terasa sa pogledom na reku na kojoj su tokom letnjih meseci smeštene i ležaljke. Tu su riblji restorani, zatim restorani italijanske ili kineske kuhinje, pa i oni koji služe sve vrste jela, sa svih kontinenata.



hoteli beograd vozdovac

Beogradski Hoteli - Hoteli u Beogradu - Cene - Smestaj - ">:>< 1>@02:0 C X54=>< >4 0?0@B<0=0 =8:> 20A =5[5 C7=5<8@020B8. Za posetioce koji žele zabavu na raspolaganju je i slot klub Havana koji se prostire na 600m2.



hoteli beograd vozdovac

Otkrijte novootvoreni, moderan hotel Majdan koji odiše elegancijom i udobnošću. Prijatan ambijent sa svim udobnostima koje pruža hotel sa četiri zvezdice neće Vas ostaviti ravnodušnim. Bez obzira da li Beograd posećujete zbog posla, zadovoljstva, ili odmora, ljubazno osoblje hotela Majdan izaći će u sustret svim Vašim zahtevima i pobrinuće se da doživite iskustvo vredno pamćenja. Nalazimo se na samom ulazu u grad. Pored nesvakidašnje udobnosti i prijatne i opuštajuće atmosfere, jedan od zaštitnih znakova Vašeg boravka biće i širok spektar hotelskih usluga i pogodnosti. Za drugačije iskustvo, za posao, za zadovoljstvo, za Vas i Vaše goste! Vrhunska ventilacija i klimatizacija. Jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji. Obezbeđen parking za 110 vozila. Nudimo vam modernu kuhinju sa savršenim nacionalnim jelima. Dođite i uživajte u dugogodišnjem iskustvu odličnih kuvara u restoranu kapaciteta 56 gostiju.



Naselje Braće Jerković, Beograd
Ukupan kapacitet hotela je 115 soba. Raspolaže sa ukupno 20 soba, opremljenih udobnim nameštajem, jednostavnim dekorom i originalnim delima domaćih akademskih slikara. Vrhunska ventilacija i klimatizacija. Ukoliko ne možete da se odlučite kakav stan na dan bi iznajmili, rado ćemo Vam pomoći, konsultujte se sa našim stručnjacima preko telefona, email-a ili live chat-a. Ukoliko ste iz Beograda i stan na dan Vam je potreban zbog lokaliteta ili komfora, naš tim Apartmani u Beogradu Vam je na usluzi. Smešten u rezidencijalnom delu Zemuna, blizu autoputa, udaljen je samo petnaest minuta vožnje do centra grada i aerodroma, i petnaest minuta lagane šetnje do lepo uređene obale Dunava.

[Veze|Oglasi Pleternica Osobni kontakti |Ona trazi nju hrvatska]








Post je objavljen 31.12.2018. u 16:11 sati.