Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pleasodrepar

Marketing

Kratka frizura - Susret s djevojkom

Upadljiv <>;>4OI85 frizura za žene od 40 godina. Neke kratke frizure za žene u 40 godina bolje odabrati










Click here: Kratka frizura






Predstavljamo vam najmodernije kratke i dugačke frizure u našoj galeriji. Druge androgene kratke frizure također su vrlo trendi — poput paž frizure sa super modernim, mikro šiškama ošišanima ukoso. Ono što će dobro pristajati okruglom licu Cameron Diaz i Drew Barrymore neći izgledati baš tako fabulozno na srcolikom licu Reese Witherspoon ili Rose McGowan. Ali ono što je najvažnije — to je pravi podmlađujući učinak od pravilno 2KAB@865==>9 i dobro C;>65==>9 frizura «bob».



kratka frizura

Tista, ki na nas izgleda prevelika in smo jo včasih želele nositi doma, ker je bila pač udobna. Nikako se ne preporučuju frizure jednake dužine, kao ni ravne i punije šiške, jer ćete samo dobiti još kraće, šire i četvrtastije lice. Kratke frizure koje pristaju vama i vašem stilu života mogu drastično promeniti ne samo vaš izgled, nego i kako se osećate.



kratka frizura

Stepenaste frizure: Od kratkih do dugačkih - Razbarušena i ležerna, ova frizura pristaje uz gotovo svaki tip kose, a o vama ovisi koliko će biti duga ili kratka. Posebne tečnosti ili ulja za kosu mogu da pomognu.



kratka frizura

U poslednjih par godina postoji tendencija ka svemu prirodnom, pa i kosa, bitno je da izgleda lepo i negovano. U modi su prirodne, duboke, bogate boje i kratke frizure. Ovaj trend se prosirio zbog udobnosti i zbog cinjenice da kratka kosa ne zahteva dugo feniranje i negu. Dovoljno je da iskorigujete duzinu svakog meseca i da drzite kosu uvek cistom. Kratke mogu biti ultrakratke, a mogu se sastojati iz razlicitih kombinacija, cak i ekstremnih, u kombinaciji sa dugim loknama. Za ovalno lice mozete koristiti sve opcije kratkih frizura, cak i ekstremnu varijantu, kada na glavi ostaje samo nekoliko milimetara kose. Za okruglo lice bolje kada na vrhu glave ostaje vise kose nego sa strane. Takva kratka frizura vizuelno izduzuje lice i izgleda harmonicno. Za izduzeno lice kratka frizura je prosto neophodna. Ali moraju obavezno biti prisutne siske, a sa strane kosu mozete malo uviti, dodajuci kosi obim.



IDIVNA POSTEPENO OŠIŠANA PLAVA KRATKA FRIZURA
Lice vam je duže nego što je šire, a donja polovina je blago šira od gornje. Rezultat: za punu ali uglađenu stepenastu frizuru, fenirajte kosu sa okruglom četkom i sušite je od korena ka krajevima. Visoke dame s viškom kilograma koje svoju kosu ošišaju na kratki pixie bi mogle vrlo lako izgledati neproporcionalno jer im, naspram tijela, nedostaje volumena na glavi. Imate dugu kosu i želite veliku promjenu? Bez obzira kako to izgledalo, prirodno je ipak najlepše, a i najbolje. Što se tiče šiški, ili ih sklonite u stranu ili podignite, a izbegavajte duže ravne šiške, jer će vam još više skratiti lice.

[Gole slike cece|Zene udaja ili zenidba|Fermentirani]








Post je objavljen 31.12.2018. u 16:09 sati.