Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/begsongdrilit

Marketing

Crna gora apartmani uz more - Stvarne djevojke

Smještaj uz more Kotor










Click here: Crna gora apartmani uz more






U sklopu studia dostupni su int... Vireless internet signal je obezbeđen u svakom stanu! Izmena posteljine : 5 dan. Opremljen je sa cetiri lezaja u sobi i dva kauc cena: 35.



crna gora apartmani uz more

U Herceg Novom, na izuzetnom mestu, na samo 300m od plaze i centra Starog grada izdajemo povoljno dvokrevetne i trokrevetne sobe sa pogledom na more i apartmane sa klimom, TV, CATV. Svi apartmani imaju kablovsku-tv,internet,klimu.



crna gora apartmani uz more

Crna Gora smještaj uz more - Na slikama mozete vidjeti nasu tacnu lokaciju, a ukoliko ste prije boravili u Ig cena: na upit sobe i apartmani tokom cele godine!



crna gora apartmani uz more

Od gradskog trga je udaljen svega pet minuta pješke, dok je od gradske plaže apartman udaljen nepunih petnaest minuta. Sve prodavnice, kao i hiper-marketi, apoteka, dom zdravlja, restorani, kafici nalaze se na dohvat ruke. Smeštena je u prelepom okruženju na mestu gde se uklapaju morski i planinski vazduh, Sa severne strane prostire se šuma prekrivena starim maslinama, a na jugu prelep pogled na... Sa vecine apartmna se pruza predivan pogled na zaliv. Svi apartmani poseduju klima-uređaj,čajnu kuhinju,wc,satelitsku tv, besplatan internet i parking pod video nadzorom. Najbliži restoran je udaljen 7... Apartmani Radonjić su smešteni kraj reke Drenošnice, na 2 km od popularne plaže Jaz i na 5 km od centra Budve. U ponudi imaju besplatan bežični internet, tera... Sa prelepom sljunovitom plazom dugom 1200m. Kuća je kategorizovana sa tri zvijezdice. Svaka soba je u prosjeku veličine 25 m2 + terasa i sadrži mini kuhinju, kupatilo, tv, klimu i terasu. Prednosti koje vam kuća nudi su i to što je na kući uradjena komplet termo izolacija, takodje uz sobu... Svi apartmani su u osnovi dvokrevetni sa pomoćnim ležajima. Na raspolaganju su 5 trokrevetnih i jedan četvorokrevet...



Sutomore 2016 Montenegro
Stranih kupaca u Crnoj Gori skoro da više nema a platežna moć domaćih je premala za neke ozbiljnije transakcije. Kuhinje opremljene u kojima je se nalaze trosedi na razvlačenje. Povoljno iznajmite privatni smestaj Tivat Apartmani. Svi apartmani imaju kablovsku-tv,internet,klimu. Oba apartmana imaju pogled na more.

[Gole Hrvatske Cure|Slobodni erotski filmovi|Jenu noc]








Post je objavljen 31.12.2018. u 14:43 sati.