Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thaltitibe

Marketing

Pink oglasi bec - Stranica za upoznavanje

Dijaspora klub: sajt za upoznavanje, druženje, ljubav ili posao u dijaspori










Click here: Pink oglasi bec






Svi oni koji zele da objave svoj mali oglas mogu to uciniti preko forme. Beograd, centar, moderan, kvalitetan stan, kompletno opremljen.



pink oglasi bec

Nadoknada: mesečno, ili po dolasku. Oglasi neprimjerenog sadržaja ili više puta uzastopno postavljeni isti oglasi će, bez predhodne najave, biti uklonjeni sa portala. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase neprimjerenog sadržaja i da uzastopno ne postavljaju iste oglase. Potrebna kućna pomoćnica - domaćica do tri puta nedeljno, od 17 - 22 h, za vođenje domaćinstva.



pink oglasi bec

Dijaspora klub: sajt za upoznavanje, druženje, ljubav ili posao u dijaspori - Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema.



pink oglasi bec

5::5@ 2A5 5I5 =5 <>3 ?@89B8 2 A51O >B 2A53>, GB> CA;KH0;. - >65B, B0< 1K; :B>-=81C4L. - 5B.



PINK SALA WIEN DOCEK NOVE 2018 GODINE- ORKESTAR ČAROBNJACI SPLET VLAŠKIH KOLA
Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore. Problem sa postavljanje profilne slike Poštovani posetioci, Primećeno je da neki korisnici pri registraciji ne uspevaju da postave ispravnu profilnu sliku, tako da se umesto slike pojavljuje samo crna pozadina. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Portal automatski filtrira i prikazuje male oglase objavljene u posljednjih 90 dana. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema. Pozivamo sve koji imaju ovaj problem da sliku pošalju administratoru koji će umesto Vas postaviti ispravnu sliku. Dijaspora klub: sajt za upoznavanje, druženje, ljubav ili posao u dijaspori WEB sajt DijasporaClub.

[Milf upoznavanje|Chat bosna i hercegovina mi trazimo za vas|Veza, ljubav, brak]








Post je objavljen 31.12.2018. u 14:11 sati.