Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/venfupote

Marketing

Top 10 ljubavni savjeti za SMS flert - Susretit će se u sredini

Katalog besplatnih stvari za djevojcice










Click here: Top 10 ljubavni savjeti za SMS flert






Bio je klasicni primer na primitivan nacin bolesne ljubomore.. To može nekada biti opravdano sa razlogom a nekada neopravdano biti isključivo odraz lične nesigurnosti. Ina~e me svi uvijek pitaju kakve volim, a to je na- jlake rei...



Top 10 ljubavni savjeti za SMS flert

Sa 20 godina Emina se udala za Envera. Imaju dojam da }e se zamrziti i lak{e razvezati ako se budu povrje ivali i to ne samo rije~ima.



Top 10 ljubavni savjeti za SMS flert

Magazin - Ali, iz kojih i kakvih ponasanja su isprovocirane reakcije nasih strahova i predrasuda?



Top 10 ljubavni savjeti za SMS flert

Details Written by Portal za žene Treptanje, namigivanje, smješkanje, crvenjenje lica, uvijanje previjanje... Pri flertovanju, osobe ženskog spola još i prebacuju nogu preko noge, savijaju glavu u stranu, skidaju nepostojeće mrvice sa sugovornikove odjeće. U takvim situacijama muškarac se prsi i diže glavu kako bi izgledao viši i snažniji. Ima naglašene pokrete, a svaki zgodan trenutak koristi za dodirivanje sugovornice, što za ruku, što za nogu i sl. Flert može biti jednokratna zabava, zatim početak neozbiljne veze. Za osobe s kompleksom više vrijednosti vidi niže flert je vrlo koristan. Daje im još jedan dokaz njihove neodoljivosti i zavodljivosti. Ljubomorne osobe pak izjednačavaju flert sa seksualnim odnosom i smatraju ga iznimno opasnim. Naravno, ima i onih koji u flertu vide jedino gubitak vremena i energije. Osoba s kompleksom niže vrijednostivjeruje da nije dovoljno dobra ni za koga, ni za što. Uvijek joj se događaju slične situacije: zauzmu joj stolicu, zatvore vrata pred nosom, ne jave joj se na ulici, otmu joj dečka. U prisustvu osoba suprotnog spola sapliće se, zamuckuje, govori nepovezano i glupo poslije se uzruja Kada se povede razgovor o seksu, crven se, gleda u pod, nervozno čupka po odjeći ili nespretno mijenja temu. Osoba s kompleksom srednje vrijednosti guši se u svojoj prosječnosti. Nije ružna, ali se ne bi moglo reći ni da je lijepa. Na tulume je pozivaju baš kad moraju, ne izlaze s njom ako ne moraju. Ovaj tip osobe na pitanja uglavnom odgovara slijeganjem ramena. Sretni dan — srijeda. Osoba s kompleksom više vrijednostismatra da joj nema ravne i da joj zato, s pravom, pripada sve što je najbolje, najljepše i najveće: prednje mjesto u kolima, omiljeni komadić pečenog pileta, najzgodnija osoba suprotnog spola u društvu, divljenje okoline s naglaskom na laskanju itd. Sve što joj se ne sviđa odbija s gađenjem i prevrće očima. Uvijek sve zna najbolje i nikada ni za što nije kriva. Svojim upadljivim izgledom i ponašanjem lako privlači pažnju. Ako je ne obožavaju, onda je sigurno ogovaraju. Funkcionira jedino pred publikom. Kad ostane sama, prelazi u tip 1 ili 2.



Ljubavne poslovice 1/3
Nebi mogla zivjeti sa spoznajom da mu se nesto desilo radi mene, a opet se bojim da samu sebe ne dovedem u opasnost jer vise nisam sigurna na sta je sve spreman koliko me te ovaj događaj potresao. Od kad me je slagao da se ne bih naljutila, kako on kaze, pocela sam da mu proveravam poruke na fejsbuku. Prije godinu dana prekinuo je sa mnom zbog svađe koja nema veze sa tim već nešto sasvim drugo. Ovo je moja Bosna, a u njoj moja djeca i sve {to volim. Upravo time se bavi i ovaj komad.

[Seks skandal medicinski fakultet|Bolan prvi spolni odnos|Kako zaraditi na internetu forum]








Post je objavljen 31.12.2018. u 06:01 sati.