Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harnkolewin

Marketing

Slobodne zene balkanske - Stranica za upoznavanje

Obaveštenje!!!










Click here: Slobodne zene balkanske






U predstavi igraju: Jovana Belović, Nataša Keser, Ana Milosavljević, Bojana Milanović, Sunčica Milanović, Nina Rukavina, Kristina Savkov, Dimitrije Aranđelović, Marko Vasiljević, Stefan Vukić i Bratislav Janković, dok se u ulozi profesora pojavljuje sam reditelj Radoslav Milenković. Svjesno odabirem pregled erotskih sadržaja. Akcija prodaje uz popust 51%!



Slobodne zene balkanske

Na pruzi Beograd-Bar, dve žene žive sudbine svoje otadžbine. Akcija prodaje uz popust 51%! U srećama, u nesrećama, smeh nam je često zamenjivao hleb...



Slobodne zene balkanske

Obaveštenje!!! - Na pruzi Beograd-Bar, dve žene žive sudbine svoje otadžbine. Juce sam predstavu odgledao u Lapovu.



Slobodne zene balkanske

Za iznos od samo 390 dinara u saradnji sa pozorištem Slavija, vodimo Vas na predstavu Slobodne žene Balkanske. Predstava koja Vas neće ostaviti ravnodušnim! Komad u kojem ćete uvideti da je osmeh čarobna alatka i koji treba koristiti često. Sa osmehom na licu možete postići sve! Svi problemi postaju rešivi. Tekst za ovu dramu napisala je Ljiljana Lašić, a režiju je uradila Nađa Janjetović. U predstavi glume fenomenalne Ljiljana Lašić i Ljiljana Blagojević. Komad govori o sudbini dveju žena čiji životi podležu sudbini otadžbine. Pratimo živote jedne švercerke i druge patriote, sa velikim idejama i svim svojim mukama koje ih snalaze. Obe vedrog duha i velikog srca. Predstava je na repertoaru 3. Neki istinu saopštavaju velikim rečima, kroz suze, dok neki svoje istine kazuju kroz SMEH! Smeh je oduvek bio lekovit i veliko utočište naroda, pa tako i njihovog. Ovde na Balkanu, dok vozovi prolaze... Pozorište Slavija A Svetog Save 16 - 18 T 011 24 36 995, 24 45 828 E pozoriste. Svoju sudbinu teško odvajamo od sudbine zemlje kojoj pripadamo. Na pruzi Beograd-Bar, dve žene žive sudbine svoje otadžbine. Švercerka i patriota, svaka sa svojom idejom, sa svojom mukom, a obe su žene od duha i srca... Neki istinu saopštavaju velikim rečima, kroz suze, ja sam svoje istine kazala kroz SMEH! Smeh je oduvek bio veliko utočište moga naroda. U srećama, u nesrećama, smeh nam je često zamenjivao hleb... Ovde na Balkanu, dok vozovi prolaze... Predstava Slobodne žene balkanske u pozorištu Slavija. Akcija prodaje uz popust 51%!



Ukrajinske mlade u srpskim selima - svidjaju im se nasi muskarci
Smeh je oduvek bio veliko utočište moga naroda. Kosa mi je Plava, a boja očiju Zelena. Pohadjao sam skolu koju gospodja Ljiljana Lusic pominje u predstavi. Zaplakao sam u tridesetdrugoj godini... Juce sam predstavu odgledao u Lapovu. Svjesno odabirem pregled erotskih sadržaja. Švercerka i patriota, svaka sa svojom idejom, sa svojom mukom, a obe su žene od duha i srca... Na pruzi Beograd-Bar, dve žene žive sudbine svoje otadžbine. Smeh je oduvek bio veliko utočište moga naroda. Svoju sudbinu teško odvajamo od sudbine zemlje kojoj pripadamo.

[Bracne agencije u srbiji|Japanska rotkva topi masnoće|Starije gospode traze mlade]








Post je objavljen 30.12.2018. u 21:51 sati.