Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavjejednostavnoljubav

Marketing

Želite li?

Kažu , kako provedemo zadnji dan ove , i prvi dan Nove godine, da će nam takva biti i godina koja dolazi:)))) Idemo probati:)))


(slika s neta)

Obećala sam sebi da ću još jednom pitati Vas, jeste li za to da svi zajedno probamo dokazati sami sebi i onima koji dolaze iza nas, da možemo i drugačije. Bolje. Ljepše. Složnije.

Pitanje je jednostavno. Želite li da svi zajedno napravimo zajedničku zbirku svega onoga što ovdje objavljujemo? Pod imenom ili nickom? Svejedno. Posebnost i ljepota je u različitosti onoga što bi se u zbirci našlo.

Dobrodošli su svi koji žele. Kod mene nema razlike. Svačiju stranicu doživljavam kao kutak nečije misli, trag duše.

Svjedoci smo brojnih odlazaka ljudi s bloga. Razlozi su različiti. Nisu lijepi.

Griješimo. Griješiti je ljudski. Učimo svaki dan iz svojih greški. Koliko naučimo toliko i rastemo. Visoki smo koliko narastemo, veliki onoliko koliko naučimo.

Opraštamo. Praštati je kao i griješiti ljudski. Ne zaboravljamo. Ako zaboravljamo ono što opraštamo, ništa nismo naučili. Greške ćemo ponavljati.Oprostimo i pružimo si ruku.

Nadam se da i oni koji su otišli s bloga ponekad svrate da vide što se ovdje događa.
Pozivam sve njih , naravno ako žele, da se vrate. Ako se ne žele vratiti, mogu se na mail javiti i reći da li žele sudjelovati u zbirci. Svatko od njih svoj trag postojanja ovdje je ostavio.


Post ću držati(nadam se) mjesec dana. Onda, ako bude dovoljno zainteresiranih, svi zajedno počet ćemo ideju provoditi u djelo.
Imam samo jednu zamolbu. Ne želim nikakva predbacivanja, osporavanja, vrijeđanja. Što je bilo, bilo je. Idemo dalje.

U mailu (ako ih bude), molim Vas da se izjaznite jeste li za ili protiv. Naravno pod nickom. Kao takve Vas poznajem. Javiti se možete na mail

razmisljanja@hotmail.com

Svima želim sretnu, zdravu i usješnu Novu 2019. Godinu:)))9. Godinu:)))



Post je objavljen 30.12.2018. u 20:23 sati.