Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bionornelo

Marketing

POSAO VOZAC KAMIONA U AMERICI - Pronađite djevojku

Vrele gume










Click here: POSAO VOZAC KAMIONA U AMERICI






Ovaj broj milja je optimum - kad nema kvarova. Ovo je jedan od najprostijih nacina da se ode u Kanadu,od papira treba potvrda da nisi kaznjavan,potvrda da je vozacka vazeca,CV vozaca na engleskom i preporuka od firme gde radis takodje na engleskom. Nema naznaka da će se uslovi ili plate poboljšati s obzirom da kompanije iz Zapadne Evrope zapošljavaju sve više vozača iz Bliskog istoka i Istočne Evrope koji isti posao rade za dvaput manje plate. Nasao sam gde bi radio, gazda bi me sacekao itd..



POSAO VOZAC KAMIONA U AMERICI

Jesu li tebe pratile i koje su to bile? Vage su uglavnom locirane na ulazima u drzave, mada ih ima i po unutrasnjosti drzava. Ipak, nerado odlazim na zapadnu obalu Californija,Oregon i Washingon ,prvo zbog udaljenosti a onda i zbog nešto drugačijih zakonskih saobraćajnih propisa.



POSAO VOZAC KAMIONA U AMERICI

Vrele gume - To mi omogućava da stalno dolazim kući i više vremena provodim sa mojim ukućanima: suprugom Zejnom, sinom Mirzom i kćerkom Melissom. Znam da zvuči jednostavno i lako, ali upravo to nije.



POSAO VOZAC KAMIONA U AMERICI

Kanadske prijevozničke tvrtke traže iskusne profesionalne vozače. Prijavite se na oglas i pročitajte iskustvo jednog od vozača. Poslovi su trajni pa kandidati moraju biti spremni preseliti u Kanadu na najmanje 2 godine. I ove godine Pro Hire Solutions agencija za posredovanje putem portala MojPosao traži , za rad u Kanadi. Podsjetimo, prošle godine agencija je tražila za plaću od 35 do 49 tisuća eura, što je slučaj i ove godine. Kandidatima koji zadovolje uvjete natječaja kanadski poslodavac plaća avionsku kartu, a omogućena je i pomoć kod pronalaženja smještaja u Kanadi. Prijave je potrebno poslati na engleskom jeziku, nakon čega će s odabranim kandidatima biti napravljen telefonski intervju na engleskom, a zatim i intervju koji će se održati u Zagrebu. Na se možete prijaviti do 23. Po dolasku u Penicton gdje je sjedište agencije Pro Hire Solutions otvoren mu je bankovni račun te izdan SIN broj uz radnu dozvolu legitimna potvrda za rad i boravak u Kanadi. Bilo je to za njega još jedno novo i veliko olakšanje, budući da je bio svjestan kolika je sreća otići raditi u stranu zemlju u dobroj organizaciji i za dvogodišnji ugovor. Uslijedile su formalnosti oko smještaja u konačnom odredištu, Edmontonu. Slijedi dolazak u firmu koja nam je i sve ovo omogućila, Canada Cartage, jedna od najstarijih i najvećih kanadskih prijevozničkih kompanija. Podružnica Edmonton ima preko 300 kamiona i prikolica, s nama koji smo došli i oko 350 vozača, ali treba još više. S ponosom ističe da je već treći radni dan samostalno zadužio svoj kamion za stalnu vožnju za Langley, blizu Vancouvera, dvaput tjedno i tjednu turu za Fort McMurray ili Grande prairie. Osam mjeseci koliko je do sada proveo u Kanadi proteklo mu je, kaže, kao dvije godine u Hrvatskoj: puno putovanja, kilometara, doživljaja. Zadovoljan je i kaže da nijednom nije požalio svoju odluku. Dosta toga naučimo od onih koji na neki način probijaju i krče put prema naprijed. Pamtimo i sami kakav je to osjećaj. Ali, iz svakog zla nastane nešto dobro.



Njemačkoj nedostaje vozača kamiona
Prilikom zaposlenja potreban je lekarski pregled i test na droge. Midwest je poprilicno pokriven Truck-Stopovima, Istocna obala je jeziva u Dzerziju i Konektikatu ima po 1 posten , Jug Texas je ok, Planinska zona je isto ok, dok je zapadna obala prevashodno Kalifornija slicna istocnoj. U zadnjih nekoliko godina vozači su pozivani da štrajkuju nebi li poboljšali uslove rada. Ali, nisam se odazivao ovim štrajkovima zato što su vozači pozivani da sa kamionima blokiraju puteve i onemoguće normalan saobraćaj. Nsarski daj vise detalja o fizionomijama ljudi sa kojima si dolazio u dodtir. U celom Los Angeles-u ima samo 1 TA tj. Chewing gum, pobogu, sta je tu tesko? RUSTEMOV: Naravno, bila bi mi čast da neko kao Vi bude gost u mom kamionu i da to iskoristi u pravljenju reportaža. Tad sam vozio Volvo 670.

[Nemate biznis ideje? Evo Vam 25 biznis planova!|Cmok net search|Cro chatroulette]








Post je objavljen 30.12.2018. u 16:25 sati.