Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ceacomdino

Marketing

Sex sa starim bakama - Susret s djevojkom

Rezultati Pretrage - seks sa babama










Click here: Sex sa starim bakama






Svako malo na svom laktu mogao sam osjetiti njenu sisu. Zaustavio sam joj piti posljednji zalogaj i rekao joj da spor down. Kate samo buljila u mene ne znajući da li je to istinito ili san.



sex sa starim bakama

Sama je počela priču o svom mužu Juri. Sada sam ja postao uporan i nagovorio sam je da izađemo jer nemam nikakvih obaveza. Ona je uzeo čašu i popio ravno natrag, jer je ona žeđ prije nego što je shvatio da je viski. Sljedeći dan mi nikada nije razgovarao o tome i to je bio, ako to nikada nije dogodilo, osim činjenice da sam video.



sex sa starim bakama

Rezultati Pretrage - seks sa babama - U našoj porodici javna je tajna čime se on sve vreme bavi, odnosno koji je njegov paralelan posao.



sex sa starim bakama

Goran je moj drugar iz detinjstva, imamo po 19 godina i ne razdvajamo se cak ni sada kada obojica imamo prelepe devojke. Nisam ni sanjao da cu kraj 2015. Goranu iako mi je drazi od roda rodjenog nikada u zivotu necu smeti da kazem kako mi je njegova baka pusila kuracu stali na senu. Jos gore kada bi saznao kako sam je jebao u dupe i kako je vristala dok sam joj jedva zapusavao usta rukama umazanim od tescnosti koja je lila iz njene matore picke! Novogodisnji sex sa matorkom Ovako je to bilo… Stigli smo u njegovo selo. Naravno ni na pameti mi nije bilo da ce ovo biti najbolji provod koji nikada necu zaboraviti. Jer sam ove godine stvarno naucio da treba da postujem starije dame jer mnogo vise vrede i znaju od napucanih starleta i silikonskih klinki. Goran je otisao da pomogne stricu a ja sam ostao sam sa baka Jasnom, pitala me je da li zelim da prodjemo kroz imanje. I pored toga sto sam znao svaki kutak napamet nisam mogao da je odbijem. Bila je prelepa starija zena u svojim 50-tim godinama, vredna gospodja koja odrzava ceo salas, ima svoju plantazu grozdja o kojoj vodi brigu i koja je najveci izvor prihoda za celu njihovu porodicu. Cak i meni svake godine daje razne poklone i novac za rodjendan. Mnogo je volim ali nikada je nisam gledao na ovaj sexualni nacin… Od tog dana, ja svaki dan mastam o njoj i drkam kurac na baku skoro svake noci na tu matorku. Iskreno da priznajem samo na tu porno baku koju ne mogu i ne zelim da izbacim iz glave! Pogledajte kako ona izgleda na ovom klipu gore. Nastavak ove sex ispovesti sledi….



Sex na senu..negde u Srbiji......
Kate and I had been married for seven years. Zoran i ja upoznali smo se jer smo živimo u istoj zgradi i na istom katu. Nisam bio siguran da je veličina penis joj jer je bila pijana. Kate je rekla da će mi dati dobar sisati dok je bio jeben. Kate vrištali malo i kao ona je otvorila usta ja gurnula moj penis u. Kate was a beautiful woman and a loyal loving wife. Znate li što je odgovorila? Mislim da vam ne moram posebno naglasiti kako su, nakon tog dana i tih događanja moji odlasci baki Veri, postali učestali. Iako sam bio iznenađen rekoh joj kako uopće ne sumnjam da bi, ukoliko to želi, mogla pronaći nekog muškarca, tim više što ona još uvijek lijepo izgleda. I got Kate up on all fours and Bulge was next in the queue. Umjesto odgovora poljubio sam je u usta i nije mi smetalo što sam u slini mogao osjetiti ostatke moje sperme. Puna trbuha ispijao sam čašu vina a i baka Vera također.

[Ljubavna poznanstva zadar|Danas cure traže dečka za seks|Erotske price debela]








Post je objavljen 30.12.2018. u 14:56 sati.