Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elrafofo

Marketing

Autodiler crna gora plovila - Susretit će se u sredini

Prodajem: Nissan - X-Trail










Click here: Autodiler crna gora plovila






Nebitno stanje vozila mogu i stranci i za rashod ,dolazak na lice mjesta. PREMIUM SMS oglas traje 30 dana i ima prednost nad BESPLATNIM SMS oglasima. Vizija pokretača internet portala Autodiler.



autodiler crna gora plovila

Zeleni karton, u garanciji još dvije godine,kao nov. Nebitno stanje vozila mogu i stranci i za rashod ,dolazak na lice mjesta. Ponude slati i na viber. Ispravna havarisana i stranci.



autodiler crna gora plovila

Prodajem: Nissan - X-Trail - Prešao 5100km,servisiran,registrovan do 18. Dodatne informacije How to charter a yacht.



autodiler crna gora plovila

Nebitno stanje vozila mogu i stranci i za rashod ,dolazak na lice mjesta. Ponude mozete slati na viber. Ispravna, neispravna i stranci. Dolazak na lice mjesta! Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Ispravna havarisana i stranci. Dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Dolazak na lice mjesta. Ponude mozete slati i na viber. Mogu registrovana ,neregistrovana,stranci, auta za rashod... Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Nije bitno stanje vozila. Dolazak na lice mjesta,isplata odmah. Uredno servisiran, bez ulaganja, felne od M5, nove gume. Registracija i mali servis isticu za novu godinu. Uvaženi posjetioci sajta Autodiler. Poruka treba da sadrži do 160 karaktera veličina jedne sms poruke u kojoj može biti sadržan najviše jedan oglas. Radi sprječavanja zloupotreba, kao kontakt telefon biće objavljen ISKLJUČIVO broj telefona sa kojeg je oglas poslat. Oglas će biti objavljen na sajtu u roku od 12 sati od momenta kada je poslat. Dužina trajanja BESPLATNOG SMS oglasa na sajtu je 15 dana, posle čega se oglas automatski briše. U ovom periodu, nije dozvoljeno ponavljanje istog ogasa. PREMIUM SMS oglas traje 30 dana i ima prednost nad BESPLATNIM SMS oglasima.



ŠABO ĐUKIĆ, AUTODILER.ME
Ponude možete slati na viber. Reference za plaćanje su iste kao kod plaćanja opštom uplatnicom Nakon izvršene uplate od strane vlasnika oglasa, administratori sajta u najkraćem roku objavljuju premium oglas na naslovnoj strani. Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Usefull links and info. Mogu registrovana ,neregistrovana,stranci, auta za rashod... Zeleni karton, u garanciji još dvije godine,kao nov. Dužina trajanja BESPLATNOG SMS oglasa na sajtu je 15 dana, posle čega se oglas automatski briše. Ponude možete slati na viber. Prešao 5100km,servisiran,registrovan do 18. Ponude slati na viber.

[Zenska picka|Viskovic dalibor|Erocka masaza herceg novi]








Post je objavljen 30.12.2018. u 14:54 sati.