Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afroamandbon

Marketing

Ponuda posla u inostranstvu 2016 - Susret s djevojkom

EVO KAKO DO POSLA U NEMAČKOJ: Šta traže, kolike su plate, koja dokumenta su potrebna










Click here: Ponuda posla u inostranstvu 2016






Trazim posao u Austriji,po mogucnosti u pokrajini Tirol. Iako visina zarade sama po sebi ne znači ništa bez troškova svakodnevnog života, cene u Nemačkoj su takve da vam i nakon plaćanja računa i hrane, ostaje više novca nego u Srbiji. Radio sam za japansku tvrtku kruzer 10 godina gdje sam i dobio ta unapredjenja, a poslije za americku i njemacku tvrtku kao sef sale.



ponuda posla u inostranstvu 2016

Traženi su uglavnom radnici za radna mesta bez ikakve kvalifikacije. Bok Kristina, Posao Komericijalista, kao takav, u Irskoj ne postoji. Pravni sustav u Irskoj se znatno razlikuje od Hrvatskog, tako da je većina pravnih poslova nedostižna primjerice na sudovima , što zbog diplome, što zbog zahtijeva za poznavanjem irskog jezika. PPS broj tek kad ste u Irskoj — Irska verzija OIB-a 3.



ponuda posla u inostranstvu 2016

EVO KAKO DO POSLA U ŠVAJCARSKOJ: Šta traže, kolike su plate, koja dokumenta su potrebna - To su uglavnom part time poslovi s kratkoročnim ugovorima: Lp Poštovani,dobio sam ponudu za posao van struke preko poznanika u Irskoj. Školovan sam majstor suhe gradnje, ali imam iskustvo i znanje rada u svim poslovima u građevini..



ponuda posla u inostranstvu 2016

Foto: Profimedia Vest o tome da Austrija traži 29. Ipak, od posla vas deli nekoliko koraka. Danas se takvi poslovi pronalaze putem interneta, gde postoji veliki broj sajtova sa poslovima u Austriji, ili preko ličnih kontakata. Ipak, bitno je naglasiti da bi trebalo da se fokusirate na zanimanja koja su u toj zemlji deficitarna, jer to povećava verovatnoću da ćete dobiti dozvolu za rad — objašnjava Cokić, piše 24sata. Viza nije potrebna Zanimanja na koje bi trebalo da se fokusirate, sudeći po najnovijim podacima, jesu ona iz oblasti ugostiteljstva — konobari, kuvari, pomoćnici u kuhinji, čistači i radnici na pakovanju robe najtraženiji su u Austriji. A budući da je od maja ove godine minimalna bruto zarada u hotelijerstvu i ugostiteljstvu gotovo 1. Zatim se određuje na osnovu nekoliko kriterijuma da li ćete dobiti ovu dozvolu, a jedan od kriterijuma je upravo potreba za radnom snagom. Zato, na primer, nema veze što poznajete nekoga ko ima frizerski salon i želi da vas zaposli u Austriji, ako njima nisu potrebni frizeri već ih imaju dovoljno u svojoj zemlji — objašnjava sagovornica. Poznavanje nemačkog jezika nije neophodno za dobijanje ove dozvole, ali jeste veliki plus. Kriterijumi po kojima se određuje ko dobija crveno-belo-crvenu kartu su kvalifikacije, radno iskustvo, poznavanje jezika, starost i studije u Austriji za visokokvalifikovana zanimanja. Ova karta objedinjuje radu i boravišnu dozvolu, i traje 12 meseci. Nakon što dobijete ovaj papir i poslodavca, stvar je poprilično jednostavna — možete da krenete da se pakujete. Foto: Profimedia Ipak budite oprezni! Iz austrijske ambasade upozoravaju da mnogi pokušavaju da zarade varajući Srbe koji hrle u Austriju. Budući da je sve veći broj onih koji u ovoj državi traže svoje parče hleba, austrijska ambasada redovno organizuje seminare informativnog karaktera o odlasku u Austriju, a o tome kada se i gde održavaju možete da se informišete na njihovoj Fejsbuk stranici. Ali barem mozes voditi zivot dostojan jednom coveku. A muka mi je od ovih sto su navodno dugo godina u Austriji bez posla i zive na socijali. Posla ima ako hoces da radis. Nego naviklo se da se kupuju kuce u Srbiji, vozi novi auto, ide na Tajland itd... E pa bilo nekad... Ne padajte na price da ne treba viza, jel to nije istina. RWR kartu je dobiti teze nego vizu, tj.



Vodič za traženje posla u inostranstvu: Pregovori su najvažniji
Možete li mi reći par agencija koje traže poslove u Americi, a da nisu šablonski poslovi tipa čuvanje djece, itd? Čak i neki jednostavan posao, tipa pranje posuđa ili čišćenje je teško dobiti ukoliko ne možete obaviti razgovor s poslodavcem na engleskom. Postoji li mogućnost polaganja stručnog ispita u Irskoj, i ako da, koje su cijene? Cijena vrtića je između 600 i 800 eura mjesečno. Radi se o jako traženim i jako dobro plaćenim poslovima, najčešće u privatnom sektoru. Mnogobrojni sajtovi nude besplatno traženje poslova i povezivanje sa poslodavcem, ono što se očekuje od osobe koja traži posao je to da imaju spreman CV i popune svoj profil na toj mreži, radi lakšeg povezivanja i kontakta sa poslodavcem.

[Oralni sex u trudnoci|Zene za jednu noc sarajevo|Upoznavanje roditelja je velika stvar]








Post je objavljen 30.12.2018. u 13:14 sati.